Добра професійна підготовка: випускникам нашого училища вручили дипломи кваліфікованого робітника

Добра професійна підготовка: випускникам нашого училища вручили дипломи кваліфікованого робітника

У вівторок, 28 червня групи мужніх залізничних професій «Слюсар з ремонту рухомого складу. Помічник машиніста тепловоза. Помічник машиніста електровоза» та «Електромонтер контактної мережі» складали Державний кваліфікаційний екзамен та отримали оцінки високого та достатнього рівня знань.

Про це повідомляє Козятинське МВПУЗТ (офіційна група)

Державна кваліфікаційна комісія розглянула результати опитування здобувачів освіти як з теоретичного матеріалу, так і виробничі досягнення з виробничої практики.

Як зазначають у групі козятинського залізничного училища, одним із завдань співпраці у підготовці кваліфікованих робітників з підприємством регіональною філією «Південно-Західна залізниця» АТ «Укрзалізниця» є організація виробничої практики у відокремлених підрозділах Південно-Західної залізниці. Дякуємо нашим роботодавцям за надані робочі місця для проходження виробничої практики. Випускники впевнено звітували та підтверджували свої робітничі кваліфікації.

Відео дня

— Наша робітнича молодь готова працювати та відбудовувати економіку країни, разом прагнемо до Перемоги для нашої України! Директор училища Андрій Стецюк та представники локомотивного депо вручили випускникам дипломи кваліфікованого робітника. Майбутні робітники залізниці отримали перспективні пропозиції від роботодавців для працевлаштування! Дорогі випускники , бажаємо вам щастя , здоров’я , професійного зростання та мирного неба! Нехай Господь оберігає та благословляє ваше життя та ваші родини, — йдеться у повідомленні

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Галина Кравцова

    Нехай щастить!

keyboard_arrow_up