«Готовність на 80%»: перевіряли заклади освіти нашого району

«Готовність на 80%»: перевіряли заклади освіти нашого району
  • В рамках підготовки до нового навчального року, спеціальні комісії продовжують обстежувати всі освітні заклади.
  • Днями під перевірку потрапили школи та садочки Махнівської і Глуховецької ТГ
  • Які висновки комісії?

— Спільно з представниками комісії оглянули заклади освіти Хмільницького району а саме: Хмільницької, Уланівської, Махнівської та Глуховецької територіальних громад, — написав у себе на сторінці начальник управління ДСНС у Вінницькій області Руслан Шевчук. — Всі садочки та школи області мають мати облаштовані найпростіші укриття. Тому, окрім участі у складі комісійних обстежень, надзвичайники області додатково проводять з керівниками громад та районних адміністрацій спільний моніторинг та надають методичні рекомендації щодо підготовки укриттів та створення безпечних умов перебування у них усіх учасників освітнього процесу.

Відео дня

Детальніше про стан укриттів розповів заступник голови РДА у Хмільницька районна державна адміністрація Олександр Пузир

— Сьогодні основною із проблем є початок нового навчального сезону, — каже Олександр Пузир. — Якщо брати в двох словах, то готовність десь на стадії 80%, оскільки є ще багато зауважень по укриттях. Наприклад, по їх наповнення. Це вода, харчі, елементарні санітарні умови тощо. Але думаю, що в цілому ми будемо готові.

Більше — дивіться у відео

Нагадаємо, днями на виконання розпорядження сільського голови Сергія Лановика у Самгородоцькій громаді провели огляд готовності закладів освіти до початку навчального року та роботи в осінньо-зимовий період.

  • До слова, в області обговорили готовність укриттів в навчальних закладах та безпечну форму навчання. Про це розповіла перший заступник Голови обласної державної адміністрації Наталя Заболотна.
  • Нагадаємо, ми розповідали про можливі укриття у школах Козятинської громади на той випадок, коли дітей вирішать пустити за шкільні парти
  • Додамо, у Міністерстві освіти та науки України опублікували алгоритм дій для вчителів у разі проведення занять і увімкнення сигналів тривоги, що розроблений на основі рекомендацій ДСНС України.

Читайте також:

Збираємо дитину до школи. У скільки це обійдеться?

Тривають ремонтні роботи: Андрій Стецюк розповів про про сховища у козятинському залізничному училищі 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Олег Чернодуб

    Що то за виховання,коли два здорових дятьки сидять ,а жінки стоять !?

    Інспектори!?

keyboard_arrow_up