Козятинські школи знову на дистанційному навчанні

Козятинські школи знову на дистанційному навчанні
  • Учнів шкіл Козятинської громади перевели на «дистанційку».

  • Чи на довго — дізнавалися наші журналісти

Батькам учнів школи № 1 почали надходити повідомлення про те, що з завтрашнього дня діти знову будуть на дистанційному навчанні. Ми зателефонували до Управління освіти та спорту Козятинської міської ради, аби запитати, чи усі школи громади повернулися до «дистанційки». Там нам підтвердили, що починаючи з вівторка, 23 лютого припиняється навчання для учнів 5–11 класів Козятина та усіх сіл Козятинської територіальної громади.

— Комісією вирішено усі школи перевести на дистанційне навчання через різкий ріст захворюваності, а діти вважаються найбільшими переносниками хвороби, — розповіла газеті «RIA-Козятин» Олена Касаткіна, начальник Управління освіти та спорту. — Крім того, зупинене навчання у спортивній школі і центрі позашкільної роботи (колишній будинок піонерів — авт.).

Поки що на «дистанційку» учнів 5–11 класів відправили до 26 лютого. У п’ятницю комісія з надзвичайних ситуацій знову збереться на засідання, де вирішать, чи продовжувати таку форму навчання. Початкові класи поки що навчаються у звичному режимі.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up