Козятинський ліцей отримав 10 комплектів робототехніки

Козятинський ліцей отримав 10 комплектів робототехніки
  • Ліцей Козятина взяв участь та переміг у проєкті «Технологічне майбутнє Вінниччини». Нагорода — 10 комплектів робототехніки.

Маленькі, на перший погляд, роботи можуть виявитися незамінними у пошуках постраждалих під час стихійних лих і стануть незамінними помічниками працівникам поліції та ДСНС. Про це повідомили на офіційній сторінці освітнього закладу у фейсбук.

Відео дня

— Заняття з  робототехніки об’єднали творчих інтелектуалів. І вчителі, і учні захоплено програмують роботів, навчають їх рухатися у зазначеному напрямку,  долати перешкоди, використовувати датчики руху та світла, — зазначають у повідомленні. — Хоча заняття нагадують веселу гру, насправді діти здобувають серйозні знання з інтерактивних інноваційних технологій, які в майбутньому допоможуть обрати цікаву і сучасну професію.

До речі, нагадаємо, днями Козятинський ліцей отримав допомогу від ЮНІСЕФ. Серед надісланої допомоги побутова хімія, господарські товари, якісна канцелярія, навчальне приладдя для кабінетів математики та початкової школи.

 

Читайте також:

У залізничному училищі першокурсникам вручили учнівські квитки

У Козятині зібралися вчителі з української мови та літератури. Що обговорювали?

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up