Нових директорів шукатимуть і для шкіл Самгородоцької громади

Нових директорів шукатимуть і для шкіл Самгородоцької громади
  • Услід за Козятином Самгородоцька сільська рада також оголосила конкурс на заміщення вакантних посад керівників навчальних закладів.

У підпорядкування місцевого відділу освіти, культури, молоді і спорту перебуває сім загальноосвітніх шкіл. І для половини з них шукатимуть нових керівників. Це стало відомо з оголошення, яке розмістили на офіційному сайті Самгородоцької сільської ради.

Вакантне місце директора у Зозулинецькій школі-дитячому садку. Наразі школу очолює 67-річний Микола Яремчук. Він працює директором навчального закладу впродовж багатьох років.

Відео дня

 

Шукають нового керівника і для школи-дитячого садка у Вівсяниках. Тамтешнім навчальним закладом нині керує 63-річна Галина Трофимчук. Вона очолює школу понад 10 років.

 

 

 

 

Вакантна також посада директора Миколаївської школи-дитячого садка. Поки що навчальний заклад очолює вчитель української мови і літератури, вчитель чеської мови Лариса Лановик. На посаді директора трохи менше 10 років. До того, як очолити навчальний заклад, була заступником.

 

 

 

Шукають нового керівника також для Йосипівської школи. Наразі закладом освіти керує 61-річний Анатолій Сайко. Прийшов до школи у 1984 році вчителем фізкультури. Очолює педагогічний колектив більше 10 років.

 

 

 

 

 

Читайте також:

Майже у всіх міських шкіл можуть змінитися директори

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Л.Шевчук

    Директор Миколаївської ЗОШ Лариса Лановик має якесь  відношення до директора Самгородоцької ОТГ Сергія Яковича Лановика? Якщо так, то навіщо цей цирк з виборами?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up