«Новорічні приколи» очима школи

«Новорічні приколи» очима школи

Для кожної дитини Новорічне свято — це казка, таємничість, Дід Мороз, несподівані подарунки… Несподіваними вони виявилися і для учнів Кордишівської школи, адже у цьому році  їм було вручено багато солодощів від благодійників.

Уперше до привітань школярів долучився і сільський  голова. Він придбав подарунки, та, на жаль, не вмів ними пригостити дітей, обійшовши, чомусь, адміністрацію школи і класних керівників, до яких він навіть не звертався. Якщо сільський голова  з такою недовірою ставиться до працівників школи, то чому ж особисто не вручив солодощі учням?

Ця недовіра вплинула на батьків, які з купленим журналістом районки надали такого значення «передноворічній епопеї» з подарунками, що аж чулося відлуння у всьому районі. Невже ця подія була варта такої дорогоцінної площі шпальти газети?

Обурений педколектив Кордишівської школи не може закрити очі на таке несправедливе висміювання в свою адресу.

Відео дня

Ми розуміємо, що 2017 рік, за східним календарем, рік Півня, але це не означає, що можна «задряпати сміттям» колектив школи, звинувачуючи його у «перетасовці подарунків», «візуальному чи органо-ліптичному аналізі (поїданні) дитячих ласощів», «перекроюванні на власний розсуд рішення благодійників». Щодо «атрибуту наглого терориста», то іронія або і навіть сарказм, - недоречні, якщо керуватися рекомендаціями МОНУ. Вчителі, в першу чергу, дбають про безпеку життя та здоров’я своїх вихованців, виходячи із небезпечного становища, яке існує в державі.

Особливо образливий для педагогів школи приписаний в їхню сторону вислів  Шолома-Алейхема, що «чуже може й дурний відібрати, а ти спробуй своє віддати». А чи  замислювалися в районці, скільки вчителі «віддають» задля блага учнів та їхньої щирої посмішки? І ніхто не збирався обділяти діток ні солодощами, ні увагою, бо школа - це храм науки, а не приміщення для з’ясування стосунків!

 

Педагогічний колектив Кордишівської школи: Г.І. Зорук, Г.В. Нагорна, Н.Л. Долинянська, Т.Є. Сухопара, С.В. Мельничук, А.М. Мельничук, І.С. Мельник, Л.П.Панасюк, Н.В. Козачук, М.М.Бойко, Ю.В.Сергієнко, Л.П.Земляновська, Т.В. Василишина, О.В. Олексюк, М.М. Олексюк, О.П. Згодько, І.О. Біленька.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    Вчителі  обяляють себе. У школі, як і суспільстві є все. Взятки, краджіжки солодощів, направедливість, кумовство, плазування на колінах перед керівниками школи. Це життя, очевидо так має бути у дорослому житті,  але діти це бачать по-дитячому і зневажають своїх педагогів.

    А сільський голова... може трішки перборщив з креативом. Хоча хто встановлює межі креативу? тільки не вчителі.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up