Рейтинг наших шкіл за результатами ЗНО-2020

Рейтинг наших шкіл за результатами ЗНО-2020
  • Оприлюднили рейтинг шкіл області за результатами проведення зовнішнього незалежного оцінювання.
  • Яка серед міських шкіл найкраща, а яка має найгірші результати?
  • І чи втримався на першому місці лідер минулого року?

Портал osvita.ua склав рейтинг шкіл Вінницькох області за результатами ЗНО-2020. До нього увійшло 362 заклади. Цьогоріч лідером стала школа у селі Павлівка Калинівського району. Також до першої трійки увійшли два навчальні заклади з Хмільницького району.

Серед наших шкіл у обласному рейтингу найкращі результати має навчальний заклад не міста, а району. Це загальноосвітній навчально-виховний комплекс у Широкій греблі. Він на 46 місці серед усіх шкіл Вінниччини.

Обігнав міські ще один районний заклад освіти — Безіменська школа-дитячий садочок. Вона в обласному рейтингу на 52 місці.

Відео дня

Зауважимо, що у ТОПі, складеному порталом, ми не знайшли низки наших закладів. До прикладу, у рейтингу відсутні школа-дитячий садок № 6, що у смт Залізничне, навчальний заклад у Флоріанівці і ще декілька шкіл району.

Міські школи

Перейдімо до рейтингу міських шкіл. Почнемо з останнього, п’ятого місця. На ньому опинилася школа № 3. В обласному рейтингу вона посідає 355 сходинку. Це найгірший результат не лише серед міських, а й районних шкіл, що входять до ТОПу. Тут середній бал ЗНО склав 84,5.

На крок ближче до трійки лідерів опинилася школа № 2. Серед шкіл області вона на 92 місці. Тут середній бал тестування — 136,6.

Трійку лідерів відкриває школа № 5. В обласному рейтингу вона стала 67-мою. Середній бал випускників, які складали ЗНО, становить 141.

За крок до перемоги опинилася спеціалізована школа № 1. В обласному рейтингу вона на 59 місці. Тут середній бал — 140,5.

Лідером серед міських закладів освіти є школа-ліцей. В обласному рейтингу вона на 53 місці. Тут середній бал ЗНО склав 142,8.

У порівнянні з минулим роком

Минулого року ми вже робили подібний рейтинг. Тоді лідером була школа № 1. Цьогоріч навчальний заклад опинився на другому місці.

Натомість школа-ліцей піднялася одразу на дві сходинки, бо за рейтингом ЗНО-2019 була третьою.

Школа № 2 значно покращила свої результати. Минулого року вона була на п’ятій сходинці і займала в обласному рейтингу 211 місце. Цього року серед шкіл міста стала четвертою і увійшла в першу сотню шкіл області.

Натомість школа № 3 трохи здала позиції. У 2019-му вона була четвертою серед шкіл міста і посідала 188 сходинку в області. Цьогоріч — 5 місце у міському і 335 в обласному рейтингу.

Район

Рейтинг навчальних закладів району ми відобразили у таблиці.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up