У Козятині зібралися вчителі з української мови та літератури. Що обговорювали?

У Козятині зібралися вчителі з української мови та літератури. Що обговорювали?
  • Питання активної взаємодії та продуктивного освітнього процесу обговорили вчителі з української мови та літератури громади.
  • Педагоги ознайомилися з важливими рекомендаціями та поділилися своїм досвідом.

У середу, 2 листопада, відбулося засідання вчителів п'ятих класів з української мови та літератури Козятинської громади. Про це інформує Козятинський центр професійного розвитку педагогічних працівників.

Педагоги обговорювали, як у школах забезпечити активну взаємодію учасників освітнього процесу на уроках словесності, а також розглянули методичні матеріали щодо створення нового освітнього середовища в базовій школі.

Відео дня

Вчителька з першого ліцею поділилася напрацюваннями творчої групи філологів свого закладу та презентувала навчальну програму з української мови для п'ятих класів НУШ, розроблену з урахуванням рекомендацій Інституту модернізації змісту освіти.

— Консультант Центру Світлана Шеремет звернула увагу вчителів на особливості оцінювання навчальних досягнень учнів п'ятих класів та ведення класного журналу, на вимоги до обов’язкових результатів навчання учнів із мовно-літературної галузі відповідно до нового Державного стандарту базової середньої освіти, — додають у повідомленні.

 

Читайте також:

У Міносвіті визначили рекомендовані дати шкільних канікул у 2022-2023 навчальному році

У Козятині відбувся воркшоп для практичних психологів і соціальних педагогів

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up