У Козятинській громаді вже перевірили всі навчальні заклади: висновки комісії

У Козятинській громаді вже перевірили всі навчальні заклади: висновки комісії
  • Минулої п'ятниці, 19 серпня  у Козятинській громаді відбулася перевірка по готовності решти закладів освіти.
  • Разом із представниками сектору ювенальної превенції, сектору цивільного захисту та управління Держпродспоживслужби комісія продовжила свою роботу у наступних навчальних закладах: Сестринівській та Махаринецькій гімназії, гімназіях № 6, № 9, ліцеях № 1, № 2, № 4, ЗДО №4, №6, Центр дитячо-юнацької творчості та «Інклюзивно-ресурсному центрі»

— Ситуація в кожній школі чи садку різна. Десь ремонтні роботи у сховищах вже на фінальній стадії, а в інших місцях – активно тривають. До початку навчального року всі сховища мають бути в хорошому стані – саме таке завдання зараз стоїть перед нами, — написала Тетяна Єрмолаєва — Козятинський міський голова

У повідомленні йдеться, що такі заклади як ліцей №1 (перша школа) та №2 ( друга школа) не мають власних укриттів, тому заключають угоди із організаціями для користування їх укриттями. Для ліцею №1 розглядають приміщення укриття по вулиці Винниченка, а ліцей №2 буде користуватись приміщенням укриття ЦРЛ.

Відео дня

— Навчальні заклади розпочнуть роботу за графіком – з 1 вересня. Але рішення стосовно форми навчання буде прийматись у співпраці батьків та педагогічного колективу, попередньо планується очна та дистанційна форма, та найбільш вірогідним є варіант змішаного навчання. Очне навчання зможе розпочатись лише за 100% готовності укриттів, — пише очільниця громади

Також заклади планують навчання у декілька змін. Кожен заклад буде вирішувати самостійно - це залежить від кількості дітей, що будуть відвідувати його.

На даний час вже перевірено всі 22 навчальних заклади, комісія надала перелік недоліків, які вони мають усунути до початку навчального року. Додають — усіх батьків запросять до шкільного укриття, щоб вони реально оцінили, чи дозволять вони своїй дитині там перебувати.

Ось результати опитувань, які ми проводили на нашому сайті сьогодні, 22 серпня та на минулих тижнях

Читайте по темі:

У Самгородоцькій громаді у всіх 8 школах готові укриття

Збираємо дитину до школи. У скільки це обійдеться?

Медогляд перед навчальним роком. Розповіли про довідки, які треба надати медпрацівнику школи

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Таня Жарська

    При ковіду не училися а ракети літають придурки більш не назвеш
  • Татьяна Пилипенко

    ЦЕ НЕ УКРИТТЯ. ЖАХ.

keyboard_arrow_up