У Самгородоцькій громаді у всіх 8 школах готові укриття

У Самгородоцькій громаді у всіх 8 школах готові укриття
  • Днями директор Департаменту Олександр Мельник та начальник відділу дошкільної, шкільної, позашкільної та інклюзивної освіти Анатолій Калєтнік оглянули наявні укриття та провели бесіди з директорами закладів освіти, а також представниками профільних відділів місцевих рад.
  • Під перевірку потрапила і Самгородоцька громада

Як інформує Департамент гуманітарної політики Вінницької облдержадміністрації перевірку робили у громадах Вінницького та Хмільницького районів. Зокрема, у нашому районі побували у школах Самгородоцької громади.

Так, повідомляють, що у Самгородоцькій громаді у всіх 8 школах готові укриття, які забезпечують стовідсоткове розміщення всіх учасників освітнього процесу. До прикладу у Погребищенській громаді процес облаштування укриттів триває. Поки що з 20 шкіл акти готовності мають 3, в яких розміщено протирадіаційні укриття.

Відео дня

— Наразі у громадах тривають опитування щодо форми навчання. Адміністрація школи проводить батьківські збори та ознайомлює батьків із наявними укриттями, розповідають, яким чином відбуватиметься освітній процес, — йдеться у повідомленні

До слова, Міністерство освіти і науки рекомендує 5 різних форм навчання для дітей, які перебувають на істотно віддалених від бойових дій територіях.

  • Очна;
  • Дистанційна;
  • Змішана;
  • Сімейна (домашня);
  • Екстернат.
Опитування

Яку форму навчання обираєте ви?

Нагадаємо, на Козятинщині продовжуються перевірки готовності закладів освіти. Нещодавно чиновники, разом з представниками освіти, цивільного захисту, поліцейськими та фахівцями Держпродспоживслужби, побували у таких закладах Козятинської громади: Кордишівська, Флоранівська, Пиковецька гімназії; ліцей № 3, № 5, №7; ЗДО № 1, 2, 3, 5 та ДЮСШ.

 Днями під перевірку також потрапили школи та садочки Махнівської і Глуховецької ТГ

 Читайте також:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up