У Самгородоцькій ТГ перевіряли чи готові школи до початку навчального року

У Самгородоцькій ТГ перевіряли чи готові школи до початку навчального року

Днями на виконання розпорядження сільського голови Сергія Лановика у Самгородоцькій громаді провели огляд готовності закладів освіти до початку навчального року та роботи в осінньо-зимовий період.

Як йдеться на сторінці Самгородок Наш, перевірку здійснила робоча група у складі: Сергія Лановика - голови Самгородоцької сільського ради, Ольги Бабкіної - начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Самгородоцької сільської ради, Юлії Гаврик-Максимчук та Андрія Хрищенюка - головних спеціалістів відділу освіти, культури, молоді та спорту Самгородоцької сільської ради, Олександра Радзієвського - інспектора з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами, Богдана Медведя - провідного фахівця козятинського відділення ДСНС у Вінницькій області, Олександра Чернихевича - інспектора ювенальної превенції козятинської поліції, Любові Бугрим - головного спеціаліста відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Козятинського управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області та директорів закладів освіти Самгородоцької сільської ради.

— У ході об’їзду обстежили приміщення навчальних закладів, пришкільних територій, перевірили підготовку тепломереж, організацію роботи з охорони праці, медичного обслуговування дітей та працівників, санітарний стан харчоблоків та забезпечення обладнанням, меблями, посудом тощо. При перевірці особлива увага приділялась облаштуванню укриттів, оскільки Міністерство освіти та науки рекомендує школам працювати в очному форматі, якщо дозволяє безпекова ситуація, а заклади оснащені укриттями, — йдеться у повідомленні

Відео дня

Повідомляють, що наразі опрацьовується можливість офлайн/онлайн форматів, для того щоб кожен з батьків та учнів зміг обрати для себе комфортний та безпечний вид навчання.

  • До слова, в області обговорили готовність укриттів в навчальних закладах та безпечну форму навчання. Про це розповіла перший заступник Голови обласної державної адміністрації Наталя Заболотна.
  • Нагадаємо, ми розповідали про можливі укриття у школах Козятинської громади на той випадок, коли дітей вирішать пустити за шкільні парти
  • Додамо, у Міністерстві освіти та науки України опублікували алгоритм дій для вчителів у разі проведення занять і увімкнення сигналів тривоги, що розроблений на основі рекомендацій ДСНС України.

Читайте також:

Збираємо дитину до школи. У скільки це обійдеться?

 

Тривають ремонтні роботи: Андрій Стецюк розповів про сховища у козятинському залізничному училищі

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ігор Чмерук

    Треба було ще глянути підвал лікарні 🤣🤣🤣🤣хто знає той зрозуміє.

keyboard_arrow_up