Усі класи: які козятинські школи через стрімке захворювання COVID-19 перейдуть на «дистанційку»?

Усі класи: які  козятинські школи через стрімке захворювання COVID-19 перейдуть на «дистанційку»?
  • У трьох школах Козятинської громади з 25 січня – дистанційне навчання
  • Про це повідомляють на сайті міської ТГ

За інформацією начальника Козятинського відділу Центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України Леоніда Ящука, на території Козятинської громади, як і в області, спостерігається стрімке зростання захворюваності на гостру респіраторну хворобу COVID-19 та на інші гострі респіраторні вірусні інфекції, яке розпочалось на другому тижні 2022 року. Випадків грипу з початку року ще не зафіксовано.

— Станом на 24 січня від початку року в громаді зареєстровано 214  випадків захворювання на COVID-19, із яких 66 - за останні вихідні (22-23 січня). У порівняні з попереднім тижнем захворюваність зросла в 2,5 рази. Серед захворілих 25 дітей, із яких 8 - за останні вихідні. Також з початку року 15 хворих госпіталізовано, 198 перебуває на амбулаторному лікуванні, є 2 летальних випадки. Щоденно протягом останнього тижня до лікарів звертається від 40 до 60 чоловік з ознаками ГРВІ. — йдеться в повідомленні

Приймаючи до уваги циркуляцію на території області штаму (Омікрон), слід очікувати подальше зростання захворюваності на гостру респіраторну хворобу COVID-19.

Відео дня

Начальник управління освіти та спорту міської ради Інна Мадей у своєму виступі зазначила, що у деяких закладах загальної середньої освіти на заняттях відсутній значний відсоток дітей. Так, станом на сьогодні, 24 січня, у ЗШ №2 хворіє 120 учнів (23%), у ЗШ №5 – 152 учні (34%), у ЗНВК «Школа-гімназія-дитячий садок» ім. Підгорбунського – 162 учні (32%).

Враховуючи викладені факти, та рекомендації міської комісії з питань ТЕБ та НС від завтра, 25 січня, на дистанційне навчання переходять усі класи зазначених трьох освітніх закладів громади: ЗШ №2, ЗШ №5 та ЗНВК «Школа-гімназія-дитячий садок» ім. Підгорбунського.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (20)
  • Наталія Яценко

    Саме головне празніки відпразнували,в Карпатах відпочили. А коли дітям в школу впаяли карантин.
  • Олександр Шумський

    Все набагато банальніше, в них тупо не вистачає грошей на харчування та опалення! В гімназії вже молочку водою розводять, в ліцеї +13! Ковід ні до чого!
  • Андрей Кузь

    Чесно кажучи цей ковід уже дістав!!!! Сизонні хвороби були завжди і ми хворіли і навчались. У цю пору завжди був грип і не було ніяких ковідів!!!!! А зараз шморгнув носом то ковід кашлянув ковід ДІСТАЛО!!!!
  • Наталия Романович

    Більша половина батьків дітей навмисно лишає вдома , звичка вчитись дистанційно перемогла!!!
    Діти здебільшого маніпулюють !! Батьки , захищаючи дітей , брешуть!
    Ви видужуйте швидше!
    Сезонні хвороби були у всі часи!

keyboard_arrow_up