Виграв 7 міжнародних олімпіад. Про юного математика, глухівчанина Романа Завального

Виграв 7 міжнародних олімпіад. Про юного математика, глухівчанина Романа Завального

Роман Завальний, учень Глуховецької СШ І-ІІІ ст., майже рік відвідує школу «СОРОБАН» у місті Бердичеві. Соробан – це унікальна методика усного рахунку, яка сприяє розвитку інтелектуальних і розумових здібностей дитини. В її основі – вдосконалена японська система рахування на рахівницях абак. Тренує одночасно дві півкулі мозку.

Про це йдеться на сторінці Глуховецької об'єднаної територіальної громади

Завдяки наполегливості та цілеспрямованості юного математика і, безумовно, мудрої підтримки батьків – Роман досяг високих результатів. Виграв 7 міжнародних олімпіад .

«Мій син почав відвідувати школу 31.08.2021 року, - розповідає мама хлопчика Марія Завальна. - Роман виконує олімпіади щодня, але вигравати може один раз у місяць. Кожного дня він займається годину ( виконує домашнє завдання, олімпіаду і тренажер). За кожне успішно виконане завдання отримує зірочки, які згодом змінює на монети. Завдяки цим монеткам дитина починає ще наполегливіше працювати. За час відвідування школи ми, батьки, помітили, як школа "Соробан" позитивно вплинула на Романа, адже він завжди хоче поділитися своїми знаннями і досягненнями з друзями і близькими».

Відео дня

Читайте ще:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up