Виграй Грант від Фонду RIA на навчання у Вінницькій ІТ-Академії

Виграй Грант від Фонду RIA на навчання у Вінницькій ІТ-Академії

Маєш велике бажання попасти в ІТ?

Фонд RIA дає тобі таку можливість!

Ми оголошуємо конкурс Грантів на навчання ІТ-спеціальностей у Вінницькій ІТ-Академії.

Заповни анкету на сайті Фонду - ria.my.

Ні для кого не секрет, що на сьогоднішній день сфера інформаційних технологій - найперспективніша сфера на ринку праці. Ми живемо в епоху, коли ГОЛОВНИМ ДВИГУНОМ РОЗВИТКУ СВІТОВОЇ ЕКОНОМІКИ Є - IT.

 

Відео дня

Герої інформаційної епохи — це спеціалісти з інформаційних технологій. Вони знаходяться на передовій змін, вони придумали та продовжують розвивати Windows, iOS, Android, а також мільйони додатків до них, вони створюють соціальні мережі, сайти та бази даних. Таких спеціалістів ІТ ринку не вистачає! ІТ компанії створюють найкращі умови для своїх спеціалістів. В середньому в Україні спеціалісти з інформаційних технологій сьогодні отримують 3-5 тис доларів у місяць.

 

Вінницька ІТ-Академія готує справжніх спеціалістів, та з кожним випуском ми поповнюємо ІТ ринок новими працівниками. Навчальна програма змінюється відповідно до найновіших технологій, викладачі - практики, які передають студентам не лише відмінну практику та знання, а й свій досвід роботи в ІТ компаніях.

 

Якщо ти готовий досягати своїх мрій, жити на повну, забезпечити майбутнє собі та близьким, мати дійсно свободу вибору, інтенсивно навчатись та підкорювати нові вершини, ми запрошуємо тебе взяти участь у конкурсі, ми віримо що твоє бажання - це велика сила, чим воно більше, тим більше шансів!

 

Фонд RIA та Вінницька ІТ-Академія оголошують конкурс на отримання стипендії на навчання у Вінницькій ІТ-Академії (ita.in.ua) за наступними напрямками:

 

  • програмування

  • тестування (QA)

  • DevOPS

  • веб-дизайн

 

Загальна кількість стипендійних місць: 8

Початок прийому заявок: 14.02.2017

Кінцевий термін подачі заявок: 14.04.2017

Форма для подачі заявки: на сайті ria.my

 

Вимоги до кандидатів:

  1. Участь у конкурсі можуть прийняти чоловіки та жінки віком від 17 років.

  2. До участі у конкурсі запрошуються претенденти з усіх міст України. Навчання проводиться у м. Вінниці.

  3. Необхідний рівень освіти/знань: немає

  4. Знання мов: українська

 

Відбір студентів за заявками абітурієнтів буде здійснюватися грантовим комітетом у складі представників Фонду та ІТ-Академії. Результати відбору буде оголошено 30.04.2017 на сайті Фонду RIA (ria.my).

 

За умовами грантового конкурсу переможці отримають сертифікати на відшкодування Фондом RIA частини вартості навчання. Сума гранту визначається комісією індивідуально для кожного переможця і  складає від 10 000 до 20 000 грн.

 

Для участі у конкурсі необхідно подати заявку у вказаний термін, заповнивши усі поля, включаючи посилання на мотиваційне відео “Чому я хочу навчатися у Вінницькій ІТ-Академії”. Апліканти мають довести, чому саме вони варті отримати грант!

 

Усі апліканти можуть бути запрошені Академією на попередню співбесіду.

 

Детальна інформація про навчання в Академії, програма, умови подальшого стажування та працевлаштування, можливості для випускників та інші дані розміщені на офіційному сайті - ita.in.ua.

 

Контактна особа: Тетяна Авраменко, Фонд RIA, [email protected]

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up