100 робочих місць!

100 робочих місць!

У місті успішно функціонує абсолютна нова швейна фабрика по Довженка, яка надає роботу, незалежно від віку та навиків


 

Приємно писати про приємне. Історію ще одного вдалого бізнесу розповім сьогодні на шпальтах “RIA-Козятин”.

Молода, енергійна та симпатична козятинчанка приватний підприємець Тетяна Корнєєва відкрила швейну фабрику по пошиттю спецодягу ТОВ “Омега Трейд-2010”. На сьогодні вона працює в одну зміну, але виробництво набирає оберти і відповідно розширюється штат. Через центр зайнятості та безпосередньо відділ кадрів на підприємстві набираються працівники. Зараз є потреба в 100 швачках! Тим, для кого швейна справа нова, на фабриці допоможуть придбати навички на місці. Вік необмежений, стать не грає ролі.

Побувавши на цьому підприємстві, можна відмітити чистоту, гарне освітлення, провітрювання та комфорт у цехах. Колектив бадьорий і привітний. За словами заввиробництва Оксани Кальчук, шиють одяг тут на замовлення та на склад. Отож, цех ніколи не зупиняється. Запроваджений 8-годинний робочий день. Працівників з ближніх сіл Жежелева, Глухівець, Бродецького, Залізничного підвозить автобус. Обладнання все нове і сучасне.

Відео дня

— Взагалі, такий напрямок діяльності, як швейне виробництво, передбачає залучення великої кількості людей, — каже директор Тетяна Корнєєва. — Це сталі заробітки, нормований робочий день, оплачуваний лікарняний, додаткові матеріальні стимули, коли родина потрапила в скрутні тимчасові обставини. Працівникам зручно, що їх привозять на роботу, а по завершенню доставляють додому. І, звичайно, всіх влаштовує наш соцпакет. Усі працівники офіційно оформлені, їм надаються оплачувані чергові відпустки. Приміщення наповнені вдень природним освітленням, а додаткове електричне гарантує виконувати якісну роботу. Для працівників є добротний, охайний туалет, душ, де можна вмитись, а то й навести лад на обличчі — що є обов’язковим атрибутом жіночого туалету…

У постіндустріальному місті та аграрному районі майже стовідсотково робочі місця заповнені чоловічими обличчями. А тут вперше в районі підприємство, де більшість працюючих — жінки різного віку!

Редакція “RIA-Козятин” бажає підприємцю пані Тетяні успіхів у бізнесі. Нехай усі ділові починання закінчуються лише успіхом, а особисте життя рясніє щастям і радістю. Нехай ділові партнери завжди будуть надійними, обсяги виробництва товарів і послуг збільшуються, а капітал примножується.

P. S. Отримати довідки відносно працевлаштування можна за телефонами: (050)444-36-15, (050)398-90-90.

 

 

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
15:14 У Козятинській громаді закінчується опалювальний сезон 14:00 Через бойові дії є знеструмлення у Вінницькій області 13:39 Перехід на літній час 2024: коли і куди переводять годинники в Україні 13:00 Презентували нову пісню і збирали гроші в гранатомет photo_camera Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 12:00 Масований удар 29 березня: ППО знищила 84 ракети і дрони з 99, якими атакувала рф photo_camera 11:13 Як відбувається відкликання міського голови за народною ініціативою 10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up