15 жовтня - день ангела у Бориса

15 жовтня - день ангела у Бориса
  • Сьогодні з іменинами вітають чоловіків з іменем Борис.
  • Володарі цього імені мають важкий характер. Вони наполегливі та дуже честолюбиві.
     

15 жовтня з Днем ангела вітають чоловіків з іменем Борис. Саме у цей день їхній ангел-охоронець як ніколи уважний до них. Що відомо про це ім'я: Є кілька версій походження цього імені. За однією з них ім’я походить від старослов’янського та означає "борець за славу".

Згідно з іншою - Борис має тюркське коріння і означає "вигода".

Характер володарів імені:

Згідно характеристиці імені Борис є людиною, яка домагається всього сама. Чоловіки з таким ім’ям прагнуть завжди бути лідерами, як в сімейному так і в професійному житті.  Як правило, чоловік з таким ім'ям є  інтелектуалом та має широкий світогляд – він цікавиться політикою, спортом, мистецтвом.

Відео дня

Також він завзятий та наполегливий. Але, Борис часто буває замкнутим у собі. Зазвичай він дуже честолюбивий, а ще буває впертим і твердолобим.
Іванка Чабанюк

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
08:26 «Міс україночка ліцею №1-2024»: опублікували фото учасників та результати голосування photo_camera 19:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 18:16 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди» 13:26 В Козятині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за двадцять тисяч гривень 11:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:00 Що замовляла міська рада в лютому 10:04 Козятинські студенти поїхали у Німеччину аби пройти практику. Показали фото photo_camera 09:06 Ситуація з туберкульозом напружена: серед чотирьох громад найбільше хворих — у Козятинській
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up