19 випадок СOVID-19: вірус підтвердили у ще одного козятинчанина

19 випадок СOVID-19: вірус підтвердили у ще одного козятинчанина
  • Кількість хворих на коронавірус на Козятинщині зростає.
  • За минулу добу — плюс один новий випадок. Наразі їх уже 19.

За інформацією завідувача козятинського міськрайонного відділу лабораторних досліджень Леоніда Ящука у Козятині у ще одного жителя міста лабораторно підтвердили корона вірусну інфекцію.

Відомо, що чоловік лікувався в стаціонарі із симптомами, які не типові для СOVID-19. Згодом йому зробили рентген легень, де виявили пневмонію. Разом з тим зробили ще ПЛР-тестування, яке підтвердило у пацієнта коронавірус. Хворий знаходиться в інфекційному відділенні лікарні.

Встановлюється коло контактних осіб.

Відео дня

Читайте ще:

У Козятині виявили 18 випадок коронавірусу. Захворів працівник депо
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (13)
  • Александр Павлюк

    Та доки вже цю лапшу будуть на вуха вішати????????????
  • Татьяна Тучак

    Це все неправда скільки уже можна дурити  людей.

    Valentina Melnik reply Татьяна Тучак

    Але Ваша правда мені подобається більше.

    Valentina Melnik reply Татьяна Тучак

    То можете мені повірити,я не тільки із Козятина,але ще й маю відношення  до медицини.І скажу ВАМ БІЛЬШЕ,що навіть одна жінка від цієї недуги померла.Правла у Козятинському районі.

    Татьяна Тучак reply Татьяна Тучак

    Валентина Мельник Маятвійчук я сама з Козятина і за весь цей час карантину я нечула і незнаю жодної людини яка захворіла

    Valentina Melnik reply Татьяна Тучак

    Татьяна Тучак а що тоді правда? Розкажіть нам правду.

    Дмитрий reply Татьяна Тучак

    Так будет всегда. Чтобы держать людей в кулаку. Перестанет действовать эта лож ( с короновирусом) придумают что-то новое.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera 19:16 Військові, які розстріляли поліцейських на Вінниччині, перевозили 100 гранат та 25 тисяч патронів play_circle_filled 17:25 Під час бою отримав поранення несумісне з життям: минає рік, як загинув Герой Владислав Сохинчук 15:35 «Нехай наші «пташки» допоможуть ефективніше нищити ворога на Донецькому напрямку» 14:13 Знову дощі та сильний вітер: Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up