+24: кількість інфікованих козятинчан зросла до 569 осіб

+24: кількість інфікованих козятинчан зросла до 569 осіб

За даними козятинського міжрайонного відділу лабораторних осліджень за минулу добу на Козятинщині зафіксували +24 нових випадки коронавірусу. Загальна кількість хворих з початку пандемії станом на ранок 11 листопада — 569 осіб

Про поточну ситуацію із захворюваності на коронавірус в області поінформував завідувач відділу епідеміологічного нагляду (спостереження) та профілактики інфекційних захворювань Вінницького обласного лабораторного центру МОЗ України Степан Томин.

За його інформацією, впродовж минулої доби   всіма лабораторіями досліджено 1495  зразків  (в т.ч. ОЛЦ - 940, Меділабс - 477,   Центр СНІДу -  46,   міський лікувально-діагностичний центр - 32)

Коронавірус вперше виявлено у 205 осібм. Вінниця – 70; Козятинський район – 24; Хмільницький-15; Немирівський – 12; Жмеринський – 10; Тиврівський – 9; Шаргородський-9; Томашпільський-8; Бершадський-7; Калинівський-7; Барський-6; Вінницький-6;  Могилів-Подільський-6; Чечельницький-4; Ямпільський-4; Теплицький-3; Тростянецький-2; Крижопільський – 1; Липовецький – 1; Оратівський –  1.

Відео дня

Одужали 7527 осіб, в тому числі 445 дітей. На даний час хворіє 5215 осіб, з них – 148 дітей.

Всього в області зареєстровано 229 летальних випадків. За останню добу летальних випадків не зареєстровано.

Степан Томин повідомив, що станом на 11 листопада в області зареєстровано 14861  підозру  на коронавірусну хворобу. У 12972 осіб виявлений коронавірус,  в т.ч. у 593 дітей.

На даний час є в наявності тест-систем  для ампліфікації на 10500 досліджень та наборів для екстракції РНК на 10100 досліджень.

За інформацією Департаменту охорони здоров’я та реабілітації ОДА, в 23 опорних лікарнях області, станом на ранок 11 листопада, на стаціонарі із підтвердженим COVID-19 перебуває 493 дорослих та 3 дітей, з підозрою на коронавірус – 693 дорослих та 12 дітей.

 За останню добу захворіли 6 медпрацівників.

В Україні +10 611 інфікованих: дані по COVID на 11 листопада

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (24)
  • Алуська Мартовицька Павлюк

    В нашому містечку дві лікарні" не дай Бог!!!!" А персонал!!!!!! Таке відчуття, що прийшла до них додому і щось вимагаю!!!!!!!!!
  • Olga Osmirko

    Ну правильно навезли людей , а тепер своїм лягати немає де ... Ну і статистика по Козятині!!! Не набридло  людям лапшу вішати!? А? В нас є люди які нехтують правилами карантину , і нічого з цим не поробиш ...

    Микола Підгорецький reply Olga Osmirko

    80 відсотків хворіє в легкій формі. І не всі потребують госпіталізації.

    Nataliia Kravchuk reply Olga Osmirko

    Olga Osmirko госпіталізують всіх , за наявності показань.
  • Tatyana Rasnyanskaya

    З 11.11.20р. з інших районів хворих не провозять. Тільки м.Козятин та Козятинський район.

    Валя Лефтер reply Tatyana Rasnyanskaya

    Nataliia Kravchuk Те,що я хотіла донести моїм землякам,Ви підтвердили,а ще так цинічно добавили,що возили і будете возити.І мені згадалося кілька років назад,як саме ми мешканці нашого міста на мітингах біля міської ради відстоювали ,щоб лікарню не закрили.І саме завдяки нам медперсонал має роботу.Ви,просто,не забувайте про це.

    Микола Підгорецький reply Tatyana Rasnyanskaya

    Зонування на свідомість людей не впливає

    Nataliia Kravchuk reply Tatyana Rasnyanskaya

    Валя Лефтер Всі питання до ТЕБ комісії . Зонування вираховується не від кількості хворих які знаходяться на лікуванні в лікарні, а від кількості інфікованих за добу( зрозумілою мовою це від кількості отриманих лабораторним центром (+)ПЛР тестувань)

    Валя Лефтер reply Tatyana Rasnyanskaya

    Nataliia Kravchuk тому поясніть мені,будь ласка,чому Козятин в червоній зоні,а район ні

    Nataliia Kravchuk reply Tatyana Rasnyanskaya

    Валя Лефтер
    Привозили багато, і будуть привозити, але ще раз повторюю всі цифри це тільки жителі Козятина , і не тільки тих людей які знаходяться в лікарні, це також хворі які лікуються на дому під наглядом сімейного лікаря

    Валя Лефтер reply Tatyana Rasnyanskaya

    Tatyana  Rasnyanskaya Тобто з сьогоднішнього дня.А розкажіть,скільки вчора, позавчора попривозили.

    Nataliia Kravchuk reply Tatyana Rasnyanskaya

    Статистика інфікованих проводиться тільки жителів Козятина та Козятинського району

    Nataliia Kravchuk reply Tatyana Rasnyanskaya

    Руслана Медведская

    Руслана Сорока reply Tatyana Rasnyanskaya

    Tatyana  Rasnyanskaya тобто ви хочете сказати, що менш ніж за добу поступило 569 хворих з Козятина?
  • Наталия Горохова

    В нашому місті немає хазяїна.Пруть нам хворих з від усіль. А ти, головний лікар чиї накази виконуєш?Довели Козятин до червоної зони,дибіли....Зато для наших хворих, на скорій нашій кажуть,що місця немає в лікарні. Тобто,шановні,як грошики є в ,кишеньку покладете,то,можливо,будете жити...А як не покладете,то готуйтеся до керекеши.Вас,люди,ніхто спасати і лікувати не буде...
    У нас і так була фантастична медицина,а зараз, взагалі, супер.

    Микола Підгорецький reply Наталия Горохова

    Госпіталізація не лікує!!

    Микола Підгорецький reply Наталия Горохова

    Наталия Горохова  люди самі винні що склалася така епідемічна ситуація, а винним роблять всіх окрім себе. Дуже важко виконати елементарні заходи (маски, дистанція, антисептики) ні потрібно все ігнорувати, збиратись на дні народження, масові гуляння, а потім при підвищенні температури викликати 103 і наполягати на госпіталізації. Covid19 -не міф і має дуже серйозні наслідки, як на здоров'я так і на суспільне життя

    Tatyana Rasnyanskaya reply Наталия Горохова

    Наталия Горохова , ви що може захворіли і вам відмовили у госпіталізації? Ні? То не плещіть язиком дурниці.

    Tatyana Rasnyanskaya reply Наталия Горохова

    Маринка Павлюк, міська лікарня в поміч.

    Татьяна Сегина reply Наталия Горохова

    Наталия Горохова 👍

    Nataliia Kravchuk reply Наталия Горохова

    Маринка Павлюк
    Завжди є вибір, і він тільки за вами

    Nataliia Kravchuk reply Наталия Горохова

    Наталия Горохова
    Головний лікар виконує накази Міністерства охорони здоров'я та Вінницької ОДА.
    Лікарі та весь медичний персонал закладу ,які працюють на межі сил в подоланні даної хвороби відношення до того що Козятин віднесений до червоної зони не мають . Це ви себе самі так обзивайте,що не дотримуєтесь карантинних заходів.
    Що стосується оплати ,скажу з власного досвіду, що Covid , не вибирає багатий чи бідний, розумний чи дурний.

    Маринка Павлюк reply Наталия Горохова

    А наші лікарі ні спасати ні лікувати толком і не вміють!Вони тільки гроші гарно вміють брати 🤬
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:30 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка 18:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди» Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 13:26 В Козятині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за двадцять тисяч гривень 11:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:00 Що замовляла міська рада в лютому 10:04 Козятинські студенти поїхали у Німеччину аби пройти практику. Показали фото photo_camera 09:06 Ситуація з туберкульозом напружена: серед чотирьох громад найбільше хворих — у Козятинській 08:17 Козятинчани збирають кошти на систему дистанційних радіовмикачів «феєрверків»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up