30 січня у Козятині весна: +1 °C, зливовий дощ

30 січня у Козятині весна: +1 °C,  зливовий дощ

Сьогодні очікується -1..+1 °C, зливовий дощ, туман, слабкий вітер. Завтра: +1..+3 °C, переважно без опадів, туман, слабкий вітер.

Протягом усього дня небо в Козятині буде вкрите хмарами. Ранковий дощ вдень піде слабше і до настання вечора припиниться.

Народний прогноз погоди:
 У цей день вшановується пам'ять преподобного Антонія Великого. У колишні часи цей день називали Антон Перезімній - саме 30 січня вважалося серединою зими. У цей день часто траплялися відлиги, а слідом за ними наступали сильні морози. Звідси і прикмета, що зимового тепла вірити не можна: «Перезимник обнадіє, обтепліт, а потім обдурить - все морозом стягне». Якщо на Антонія небо заволікається хмарами, очікували хуртовини.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
10:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету. 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку Від читача 09:28 Пожежний схематоз 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera 17:01 Вчитель Козятинського опорного ліцею Богдан Пічкур увійшов у дванадцятку кращих учителів України 16:28 Дружині загиблого Героя Віктора Кравчука вручили орден «За мужність» ІІІ ступеня 15:35 На регіональному фестивалі колотухи було на що подивитися, що показати 14:01 «Одужую після надскладної операції, готуюсь до хімії» 13:50 Благодійний фонд Миколи Філонова допомагає організовувати харчування в школах Вінниччини (пресслужба БФ) 12:27 «Ямковий ремонт з нанотехнологіями» у Козятині. Відео від читачів play_circle_filled 12:09 Козятинський ЦНАП отримав комплект сучасної портативної техніки
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up