36 виїздів за добу: рятувальники області закликають не палити суху траву та пожнивні залишки

36 виїздів за добу: рятувальники області закликають не палити суху траву та пожнивні залишки
  • Незважаючи на численні застереження та профілактичні рейди рятувальників Вінниччини - населення продовжує нехтувати заходами пожежної безпеки.
  • Лише за минулу добу рятувальники області здійснили 36 виїздів на ліквідацію пожеж, з них 24 — в екосистемах області на площі понад 35 га!

Спалювання сухих рослинних залишків стало для наших громадян настільки звичним, що практично не звертається увага на те, що на території нашої країни відбуваються військові дії і виїздів бійців ДСНС на ліквідацію пожеж в екосистемах можна було б уникнути.

Як повідомляє Головне управління ДСНС України у Вінницькій області, лише за минулу добу рятувальники Вінниччини здійснили 36 виїздів на ліквідацію пожеж, з них 24 — в екосистемах області на площі понад 35 га!

Відео дня

Бійці ДСНС вкотре звертаються до громадян не провокувати пожежі на відкритих територіях!

— Цінуйте час та ресурси надзвичайників - не паліть пожнивні залишки та суху траву! — звертаються пожежники до мешканців області

Також рятувальники Вінниччини наголошують, — спалювати пожнивні залишки - злочин

— На жаль, попри всі застереження надзвичайників та попри війну, люди й надалі продовжують «господарювати», випалюючи навмисно суху рослинність. За добу на території області на відкритих територіях сталося 26 пожеж на загальній площі понад 17 га. Чи то хтось з необережності кинув сірника, чи навмисно позбувся стерні - невідомо. Однак, шкоди для родючості ґрунту завдали великої, —  йдеться у повідомленні

Читайте також:

Біля Журбинців зіткнулися мікроавтобус та МАЗ. Водія діставали за допомогою спецобладнання

У Залізничному горіла переходка

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up