6:0 на користь нашого “Моноліта”!

6:0 на користь нашого “Моноліта”!

В п’ятницю 24 серпня в Козятині стартував чемпіонат Вінницької області з футболу (2018-2019 рр.). Учасниками стали спортсмени місцевий “Моноліт” та Ладижинський “Авангард”.  Ця цікава гра завершилась розгромом гостей з рахунком 6:0!

Обидва футбольні колективи — старожили вищої ліги обласної першості. Слід відзначити, що козятинські футболісти розпочали новий сезон в комбінованій коричнево-білій спортивній формі.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

З перших хвилин поєдинку монолітовці обрали атакуючий футбол. Вони так затисли ладижинців на власній половині поля, що ті рідко переходили на половину суперника. Перший небезпечний момент виник біля воріт господарів. В ситуації, коли простіше було забити м’яч у ворота “Моноліта”, гості умудрились прогавити супер-шанс і на табло лишити нулі. Козятинці швидко прийшли до тями і більше не дозволяли таких вольностей супернику.

Скоро територіальна та ігрова перевага “Моноліта” втілилась в забиті м’ячі. Спочатку Олег Єроменко після дриблінгу (обводки кількох суперників) обманув дальнім ударом воротаря ладижинців. Голкіпер гостей надіявся, що м’яч летить повз ворота, а кругленький зрадницьки пірнув у ворота.

Ще двома голами в першому таймі відзначився Олексій Тверезенко. При рахунку 3:0 команди пішли відпочивати.

Друга половина зустрічі не змінила ситуації на полі. Андрій Хрищенюк, відгукнувшись на прострільну передачу з правого флангу, забив четвертий м’яч. А Олександр Ковальчук довів рахунок забитим м’ячам до  розгрому суперника 5:0. Після цього монолітовці стали куражитись і марнувати гольові моменти.

Шостий гол прихильники козятинської команди таки побачили. З одинадцятиметрової позначки без шансів для стража воріт “Авангарда“ його зробив Андрій Веретинський. Рахунок 6:0 протримався до кінця зустрічі.

Ставити оцінки гравцям — робота тренерів. Та не можна не відзначити в цій зустрічі гру Олега Єроменка. Другий матч поспіль він виконує роль блукаючого форварда. Через такі дії Олега, захист суперника має грати в лінію. Або сам суперник повинен переходити до гри напівтотального футболу. Маючи поставлений удар з обох ніг, Ероменку не потрібно підлашовувати м’яч під ударну ногу. Це універсальний гравець, який може вдало діяти на будь якій ділянці поля!


 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up