Аферисти не сплять! Пенсіонерку поїли снодійним і робили, що хотіли

Аферисти не сплять! Пенсіонерку поїли снодійним і робили, що хотіли

Доглядальники виявилися запеклими шахрайками

На гарячу лінію газети “RIA-Козятин” звернулася мешканка вулиці Героїв Майдану. Вона повідомила, що має інформацію, яку хоче оприлюднити. Як виявилось пізніше, наша співрозмовниця за станом здоров’я не ходяча. І всього, чого хоче, це застерегти людей похилого віку чи їхніх опікунів, не бути такими довірливими, як вона.

Коли у нашої співрозмовниці помер чоловік, деякий час біля жінки-інваліда перебував її син. Та, маючи свою сім’ю далеко від Козятина, до матері не наїздишся…

Відео дня

Перша виявилася крадійкою

Порадили їй ще при житті чоловіка знайти доглядальницю. Дала оголошення в газету, відгукнулася 40-річна жінка. У спілкуванні з найманою працівницею наша героїня поцікавилась, чого та убого вдягнена. Почула, що жінка тільки вийшла з тюрми. Пані трохи перелякалася. Та її людяність взяла верх. Не стала вона виганяти працівницю, а з жалості ще й платню їй збільшила. Так найманка далі працювала та не втрималась від спокуси. Коли господарка спала, обікрала її. Поліція розшукала екс-працівницю. Частину вкраденого вона повернула, але потрапила під нове ув’язнення. Наша співрозмовниця вирішила, що більше не треба сиділок.

 

Хитрі близнючки

Коли в оселю постукало нове горе — помер чоловік Марини, порадили сусіди доглядальницю, яка через два дні запропонувала дівчат-близнючок. З появою нових працівників з господаркою щось зробилося. Вона, за її словами, завжди була в стані сну. Відкривала очі на якусь мить і знову закривала. Так було два місяці. Одного разу, як прокинулася, пройшовшись по власній квартирі, помітила, що її знову обікрали. Після питання своїм працівницям, де речі і продукти поділися, злодійки кинули ключ та втекли.

 

Дільничного це не зацікавило

Пенсіонерка викликала поліцію. Прийшов дільничний і зробив потерпілій зауваження, чому, мовляв, вона так пізно повідомила поліцію.

— Так не могла раніше, я два місяці спала, — відповіла.

Дільничний пообіцяв через кілька днів зайти. Але збрехав. Більше не приходив і покази не брав.

Не знайшовши захисту в силовиків Козятина, наша героїня звертається через газету до всіх, кому потрібний догляд:

— Берете на роботу людину, перевірте її. Не допускайте помилок, як я. Залишитесь зі своїми проблемами. І поліція не намагатиметься допомогти бідній жінці-пенсіонерці.

 

Від редакції:

Шановні пенсіонери, всі ті, які потребують стороннього догляду, діти і внуки вищеназваних верств населення! На превеликий жаль, жертвами стають багато хто. Така дійсність. Причина тому — відсутність в маленькому містечку фірми з надання офіційних послуг доглядальниць. Не надійтесь, що козятинська поліція вас просто візьме і захистить. Пишіть заяву, реєструйте її, оприлюднюйте будь-який вид шахрайства.

Дільничний — це така сама жертва системи. Він змушений лавірувати так, щоб вилавірувати і бути упередженим для вищого командного складу. Але зникає важливий пункт — Закон і соціальна справедливість. Хоча це несумісні речі.

Галина КАСЯНІВСЬКА

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:16 Військові, які розстріляли поліцейських на Вінниччині, перевозили 100 гранат та 25 тисяч патронів play_circle_filled 17:25 Під час бою отримав поранення несумісне з життям: минає рік, як загинув Герой Владислав Сохинчук 15:35 «Нехай наші «пташки» допоможуть ефективніше нищити ворога на Донецькому напрямку» 14:13 Знову дощі та сильний вітер: завтра Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled 11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати 10:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up