Аграрна партія у вересні може змінити голову

Мафік доклав чимало зусиль щоб  опустити Скоцика. 

Аграрна партія у вересні може змінити голову

 

 

Аграрна партія Україні (АПУ) у вересні може змінити голову через конфлікт всередині політсили. Про це AgroPolit.com повідомило джерело у середині партії.


За даними джерела в AgroPolit.com, наразі контроль над АПУ намагаються взяти люди, наближені до лідерки «Батьківщини» Юлії Тимошенко. Як розповіло джерело - це вихідці з агросектору, колишні члени Аграрної партії, які лобіюють на пост голови партії відомого в аграрних кругах кандидата-аграрія.

Трішки деталей. За даними джерела, кілька місяців тому в АПУ утворився новий управлінський орган - Рада Голів обласних організацій. На одному з її засідань Віталій Скоцик виявив бажання висунути свою кандидатуру на пост Президента України. Однак члени Ради облорганізацій таке рішення не підтримали, адже у липні проводився замір рейтингів – партії та голови – і з’ясувалося, що у Скоцика він нижчий за загальнопартійний.

Відео дня


Логіка була наступна: низький рейтинг Скоцика на президентських виборах понизить загальнопартійний до того ж рівня. Не прийнявши таку позицію, Скоцик скликав політраду. Але погано пропрацював на явкою «своїх», тому у підсумку отримав меншість у цьому ж питанні. Після цього голова АПУ поїхав з печаткою у відпустку і вже 17 серпня опублікував у Одесі пост про те, що «нас щемлять, але прорвемося». За час відпустки Віталія Скоцика, Рада збиралась уже двічі і на 22 вересня призначено позачерговий з’їзд партії, на якому і можуть змінити голову», - говорить джерело в середині партії, яке було присутнім на всіх цих зібраннях.

 

За словами співрозмовиника, бунт в партії виник через те, що наразі фінансують партію «не аграрії» і люди далекі від проблем АПК. «Серед них Олег Корбан, Іван Данилів, Олександр Левін та інші», - говорить джерело.

 

За його даними, як альтернативу Віталію Скоцику розглядають наразі кілька кандидатів:

 

1. Іван Чайківський - голова Тернопільської обласної організації АПУ, днями він склав із себе повноваження президента «Агропродсервіса».

 

2. Олег Корбан - замголови партії, голова Київської обласної партійної організації АПУ.

 

3. Сергій Гайдай - в.о заступника голови партії АПУ, голова Чернігівської обласної організації Аграрної партії й депутат обласної ради.

 

4. Сергій Іващук - колишній член президії АПУ, гендиректор «Перлина Поділля».

 

Серед усіх цих кандидатів найбільше шансів сьогодні у Сергія Гайдая, який провів свою обласну орагнізацію АПУ жо обласної ради на місцевих виборах у 2015 році. Його призначення лобіює людина з «Батьківщини». У решти кандидатів шанси посередні: про партійну роботу Чайківського мало що відомо, Корбан та Іващук – спірні кандидатури», – говорить джерело.

 

AgroPolit.com телефонував Віталію Скоцику, втім ми не змогли додзвонитися. Редакція з радістю вислухає його версію розгортання подій.

Коментарі (1)
  • Наташа Галустян

    Головою   аграрної  партії потрібно обрати А Дроздовича-з Комсомольська-  він  вміє  переливати   з  порожнього  в  пусте,-  щоб  пусте   наповнилось  порожнім.

    а  його  власні    кишені купою долярів!Міг  і В Слободянюк  ,але  з нього вичавлюють  корупцію кожен день  по  краплі  та  дарма---структура  його плоті  складена  зі  всіх елементів корупції  та  потомственого родового  криміналу.Його  можна  використати для  підриву авторитету якоїсь компанії  чи державної  посади  але найдостойніше    його  місце   у  сміттєвому  ящику.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні

Новини Козятина за сьогодні

keyboard_arrow_up