Активізувався циклон: рятувальники попереджають про ожеледицю, сніг та сильні пориви вітру

Активізувався циклон: рятувальники попереджають про ожеледицю, сніг та сильні пориви вітру
  • Відучора, з  27 січня по Україні складні погодні умови. Найбільше потерпає Одеська область. Але рятувальники наголошують — розслаблятися не варто і вінничанам. Тут теж очікується сніг та ожеледиця.
     

Головне управління ДСНС України у Вінницькій області попереджає про ускладнення погодних умов. — Вдень, 28 січня по Вінницькій області та м. Вінниці очікуються пориви північно-західного вітру 15-20 м/с, на дорогах утримається ожеледиця (1 рівень небезпечності, жовтий), — йдеться у їх повідомленні.
На сайті ОДА, зазначають, що значний сніг очікується на півдні та на південному сході Вінницької області. Скрізь втримається сильний вітер.

— Увага, різке погіршення погодних умов призведе до порушення та припинення руху транспорту, тож при можливості закликаємо утриматись від поїздок. Також можливе відключення населених пунктів від електропостачання. За оперативною інформацією дорожні служби області повністю готові до ускладнення погодних умов, в достатній кількості забезпечені протиожеледними матеріалами, підготовлено техніку та механізми до рятувальних робіт. Забезпечено 10-деннй запас паливно-мастильних матеріалів, — йдеться у повідомленні ОДА. — В зв’язку із різким погіршенням погодних умов територіальні підсистеми області переведено в режим підвищеної готовності та організовано цілодобову роботу штабів та оперативних груп для координації дій органів управління і сил цивільного захисту, підприємств, установ та організацій. Проводиться робота із забезпечення міжобласної взаємодії та регулювання транспортних потоків.
Туман та вітер: про погоду у Козятині сьогодні, 28 січня
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up