Акція - Напиши лист міліціонеру

Акція - Напиши лист міліціонеру
За умовами акції всі діти загальноосвітніх та спеціалізованих шкіл та ліцеїв - учні 3-5 класів упродовж з 1 вересня по 1 грудня цього року можуть написати свої листи співробітникам міліції.

Важливо, щоб творчий лист виражав власні погляди і роздуми дитини. Наприклад, побажання, відгуки або ж власні погляди щодо того, яким має бути справжній міліціонер, а також у яких випадках він може прийти на допомогу.

 

1. Загальні положення.

Відео дня
>  

1.1. Просвітницький творчий захід ,,Лист міліціонеру” – це відкритий захід, що проводиться з метою налагодження партнерських та довірливих стосунків працівника міліції з підростаючим поколінням, встановлення зворотнього зв’язку із молоддю, популяризації серед дітей видів міліцейської діяльності, профілактики причин та умов, що сприяють виникненню негативних явищ у дитячому середовищі.

 

1.2.  Діти можуть направляти свої творчі листи з 01 вересня по 01 жовтня цього року. (У навчальних закладах про початок проведення заходу буде повідомлено під час проведення Всеукраїнського профілактичного заходу ,,Урок” працівниками підрозділів ).

 

1.3.  Найцікавіші листи будуть надруковані на шпальтах тижневика МВС України ,,Іменем Закону” та на відомчих сайтах МВС України.

 

1.4. Автори найцікавіших робіт будуть запрошені на проведення святкових заходів, присвячених Дню міліції та нагородженні цінними призами та подарунками.

 

2.  Учасники

 

Захід проводиться серед учнів та вихованців 3-5 класів, загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів.

 

3.  Вимоги до робіт:

 

3.1.  Творчий лист має виражати власні погляди та роздуми дитини.

 

3.2. ,,Лист до міліціонера” – є відкритим твором, у якому дитина може звернутись до працівника міліції та написати будь-які побажання, відгуки і свої погляди щодо того, яким має бути справжній міліціонер і в яких випадках він може стати в нагоді та допомогти, або ж дати міліціонеру певну пораду щодо спілкування з учнями.

 

3.3.  Обсяг листа не більше однієї сторінки.

 

3.4.  В кінці листа обов’язково має зазначатись:

 

-   відомості про автора (прізвище, ім`я по-батькові, клас, група, вік);

-   повне найменування навчального закладу;

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up