Акція «Добрий Козятин» триває. Приносьте продукти до храму

Акція «Добрий Козятин» триває. Приносьте продукти до храму

Священник, який служить парафії Різдва Пресвятої Богородиці УГКЦ в місті Козятині. Антон Борис наприкінці жовтня започаткував акцію «Добрий Козятин». Кожна людина може принести до храму продукти довготривалого зберігання. Їх передають нужденим людям.

Сьогодні, 14 листопада, Отець Антон Борис подякував благодійникам у дописі у соцмережі такими словами:
«Друзі! Ми щиро дякуємо всім, хто приніс продукти. Ми щиро дякуємо всім, хто прийняв ці продукти. 
Акцію «Добрий Козятин» продовжуємо. Далі можна приносити продукти в каплицю по вул. Винниченка 5. А ми кожну другу суботу місяця будемо їх розвозити.
Що вразило? Люди, які справді потребували допомоги думали про інших.  Вони говорили, що є люди, які потребують більше, ніж вони.
      З повагою о. Антон Борис! (0971798575, 0639925581)»

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Виталий ART

    не верю что передадут. у нас везде нае...ать хотят. лучше самостоятельно помогать нужденным.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up