Акція протесту медперсоналу сімейної медицини завершилась успішно

Акція протесту медперсоналу сімейної медицини завершилась успішно

Їм пообіцяли виплатити зарплатню за січень, яку затримали

Без сумніву, медицина, тобто рядові техперсонал, медсестри, лікарі, спеціалісти діагностики з розряду — низько оплачуваних професій в України. Саме цей персонал сімейної медицини в Козятині став не спеціалістами, а знаряддям маніпуляцій голови Козятинського районної ради Віктора Слободянюка. Це він штучно створив ситуацію, не справився зі своїми функціональнимим обов’язками — довів людей до відчаю. Щоб вони до нього прийшли і він став спасителем.

Мета його одна — розтоптати людську гідність і зробити людей знаряддям в майбутніх виборах і вирішенні особистих амбіцій. Саме медики охоплюють найбільшу аудиторію виборців, що в місті, що в районі.

Отож, нагнув людей, не давши нікчемної державної платні за працю. Все спланував і змусив прийти людей на поклон. Вони прийшли і поклонились. Але запросили разом з собою журналіста газети “RIA-Козятин”.

Відео дня

Спроби розчавити пресу, стравлюючи людей, наполовину вдалась. Вияснилось, що голова райради хорош “піз…”, але не кавалерист в сідлі. Він не здатний працювати, як кризис-менеджер. Це все чітко зафіксувала відеокамера (дивись відео).  

Результатом нашого візиту стало те, що голова районної ради пообіцяв “кинути зарплатню” колективу до кінця цього тижня. Ціль та мета мирної акції протесту трудового колективу досягнута. А шкварки в голові голови райради такі: створити проблему для сотень родин, щоб виступити рятівником.

Надіємось і віримо, що люди — працівники медицини — розуміють, хто у них керівник та лідер, а хто кукловоди. Побувавши в шкурі жертви, тепер це не забудуть.

Слава нації! Слава Україні.

Добровольчий рух ОУН, Національна спілка журналістів України

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Валерий Савченко

    Хочу звернути увагу на поведінку журналіста-він постійно говорив про порушення його прав,однак ст.26 закону Украіни *Про друковані засоби масовоі інформаціі *говорить,що журналіст має право відвідувати органи державноі влади ,органи місцевого самоврядування,..,та бути прийнятим іх посадовими  осбами.Пийнятим,наголошую,а не самовільно заходити до кабінету,навіть якщо тебе запросив якійсь відвідувач.Запросити він міг до себе додому,а не в кабінет посадовоі  особи.Так можна дійти до того,що на прохання підсуднього будуть заходити до судді в нарадчу кімнату.

    Софія reply Валерий Савченко

    пан Савченко, погано закони читаєте. Не соромтесь , захищаючи чиновників,  ті копійки того не варті - губити честь і совість
  • Василий Мордюк

    Навіть не міг уявити, що так поведуть себе два медпрацівники в кабінеті голови райради по відношенню до журналіста. Адже за останні роки влада знущається над медперсоналом, ганяє їх з однієї будівлі в іншу і навпаки, придумує нові назви призначення медзакладів щоб затуманити свої реальні цілі .... А вони покірно гнуться, відмовляючись від підтримки преси
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
10:00 Куточок Японії в Козятині, де квітнуть сакури й магнолії photo_camera 09:50 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 08:46 Не можна займатися сексом і вживати алкоголь. Історія, заборони та прикмети 18 квітня 19:00 Попереджають про можливі аварійні відключення світла Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 16:49 Просять підтримати петицію про присвоєння звання Герой України посмертно Костянтину Соколівському 15:12 Зник 11-річний хлопчик, його розшукує поліція 14:40 Альпійські шале як вдала інвестиція: 22% річних в євро (Новини компаній) 14:30 Сильний вітер і дощ — попереджають про погіршення погодніх умов 13:01 Розчистив алею ялинок у Пиковці 12:42 Ветерани «Моноліта» стали переможцями благодійного турніру 12:10 Благодійники передали медичне устаткування та ліки в лікарні Козятина (пресслужба БФ) 11:50 У Козятині працювала виїзна бригада лікарів-онкологів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up