Акції протесту: вимагають відновити пасажирські перевезення (Опитування)

Акції протесту: вимагають відновити пасажирські перевезення (Опитування)
  • За 10 кілометрів від Вінниці зібрались кілька сотень водіїв, які вимагають відновлення пасажирських перевезень
  • Підприємці обурені, що вони платять податки і не можуть працювати, коли тіньові перевезення процвітають.
  • Про це повідомляє телевізійна служба новин

Сьогодні, 13 травня, поблизу села Писарівка Вінницького району на акцію протесту вийшли перевізники та водії міжміських перевезень. Захід відбувається в рамках всеукраїнської акції. Перевізники вимагатимуть відкриття міжміських сполучень та відновлення роботи.

Як повідомляють в ТСН, перевізники скаржаться, що за два місяця карантину несуть величезні збитки. Погрожують перекрити дорогу.

На десятках великих автобусів та маршруток, припаркованих під Вінницею, почепили плакати зі своїми вимогами та гаслами.  

Відео дня

— Збитки колосальні, мало того, ми сплатили 100% платежів до бюджету. Наше підприємство понесло збитків на 600 – 700 тис. грн, - скаржиться перевізник Олександр Слободянюк кореспонденту ТСН.

Спочатку мітингувальники навіть планували перекрити трасу, але згодом передумали. Написали свої вимоги у зверненні до обласної влади. Кажуть, готові і на часткове відновлення роботи. Вимоги обласним чиновникам: повністю відновити перевезення до 2 червня. 

— На місці проведення акції більше 30 правоохоронців слідкують за охороною порядку. Працює поліція діалогу. Учасникам акції роз'яснюють дотримання чинного законодавства та карантинних обмежень. Додатково роз'яснюємо про дотримання дистанції, — розповідає журналістці «20 хвилин» керівник відділу комунікації вінницької обласної поліції Анна Олійник.
 

Опитування

Підтримуєте відновлення пасажирських перевезень?

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up