Алкоголіків відправляють до лікарні, орудують шахраї, в сім’ях насильство, працюють злодії, аварії на дорогах

Алкоголіків відправляють до лікарні, орудують шахраї, в сім’ях насильство, працюють злодії, аварії на дорогах

Кримінальна хроніка

9 січня

У жительки с. Козятин виник конфлікт з колишнім чоловіком з приводу розподілу речей.

Містянка заявила, що її колишній чоловік дебоширить в стані алкогольного сп’яніння.

Відео дня

10 січня

Житель с. Сигнал повідомив, що перерахував завдаток невідомій особі за купівлю авто, але машину до тепер не отримав.

Громадянка міста повідомила, що отримала тілесні ушкодження від співмешканця.

У м. Козятині сварилися дочка з вітчимом.

11 січня

Чергова ШМД повідомила про госпіталізацію переохолодженого жителя с. Махнівки.

13 січня

Місцева жителька повідомила про самогубство свого сина.

У м. Козятині черговий ШМД повідомив про психічно неврівноважену особу в стані алкогольного сп’яніння. Поліцейські швидко відреагували на заяву медиків та допомогли їм госпіталізувати хворого, з попереднім діагнозом алкогольний делірій.

14 січня

У м. Козятині син під час сварки наніс батькові тілесні ушкодження.

Жителька смт Бродецьке повідомила про тілесні ушкодження свого сина невідомими.

15 січня

У жителя Козятина під час обшуку квартири, в одній з кімнат було виявлено та вилучено коноплю.

У місті сталася ДТП. Водій автомобіля «Рено» наїхав на автомобіль «ВАЗ», який був припаркований на узбіччі. Внаслідок ДТП ніхто тілесних ушкоджень не отримав, автомобілі зазнали механічних пошкоджень.

Дільничний офіцер поліції повідомив, що внаслідок обшуку квартири жителя м. Козятина, в одній з кімнат було виявлено і вилучено два згортки з коноплею.

Злодії, підібравши ключ до вхідних дверей підвального приміщення, поцупили велосипед та господарські речі.

17 січня

Житель Козятина повідомив про крадіжку свого планшета. Працівники поліції знайшли злодія, яким виявився житель міста. Викрадений планшет вилучено.

18 січня

У м. Козятині п’яний чоловік вчинив сварку.

У м. Козятині сталася ДТП на вул. Білоцерківській за участю автомобілів «ВАЗ» та «Міцубісі». Внаслідок ДТП ніхто тілесних ушкоджень не отримав, автомобілі зазнали механічних пошкоджень.

З гаража місцевого жителя вкрали зварювальний апарат.

У м. Козятині п’яний чоловік вчинив насильство в сім`ї.

19 січня

Жителька міста заявила про насильство в сім`ї.

У м. Козятині поруч з місцевим ринком виявили невідомого чоловіка у стані сп’яніння. Поліція встановила особу громадянина та госпіталізували в Козятинську ЦРЛ.

20 січня

Житель м. Козятина повідомив, що невідома особа зателефонувала його бабусі та під приводом звільнення її дочки від кримінальної відповідальності пропонувала перерахувати гроші. Громадянка не повелася.

У м. Козятині сталася ДТП. Водій автомобіля «АУДІ», виїхавши на зустрічну смугу руху, зіткнувся з автомобілем «Мітсубісі». Внаслідок ДТП автомобілі зазнали механічних пошкоджень, а водій автомобіля «Мітсубісі» отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до травматологічного відділення Козятинської ЦРЛ.

21 січня

У с. Журбинці невідома особа, скориставшись ключем, проникла до приватного будинку селянки та вкрала гроші і ювелірні вироби.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Підписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up