Амфетамін у куртці, хабар у 100 доларів та численні крадіжки: про злочини на Козятинщині у серпні

Амфетамін у куртці, хабар у 100 доларів та численні крадіжки: про злочини на Козятинщині у серпні
Фото ілюстративне

Кримінальна хроніка Козятина та навколишніх сіл з 9 по 17 серпня

Минулого понеділка, 9 серпня на службу 102 повідомили про крадіжку. В один із будинків Йосипівки через вікно вночі пробрались злодії і поцупили телефон, вартістю в п’ять тисяч гривень та гаманець господаря.

Цього ж дня у Молодіжному серед місцевих жителів трапилася бійка. Один з її учасників сильно постраждав — у чоловіка зламана нижня щелепа. Саме він і повідомив до поліції про нанесені йому тілесні ушкодження. Також до поліції звернулася жителька села Козятин. Жінка повідомила правоохоронцям про насильство в сім’ї, які вчиняє її син. Не обійшлося без криміналу цього дня і у Козятині. Поліціянти на підставі ухвали Козятинського міськрайонного суду провели обшук одного із козятинчан. У куртці чоловіка, яку знайшли у будинку на дивані, виявили та вилучили п' ять фольгових згортків з вмістом порошкоподібної речовини світло- рожевого кольору(амфетамін-0,56 гр.) 

У вівторок, 10 серпня до поліції звернулася козятинчанка. Жінка повідомила про те, що її побив житель села Козятина. Цього ж дня у Козятині у кооперативі Яблунька невідомі проникли до дачного будинку та здійснили крадіжку. Поцупили оприскувача власного виробництва, верхню частину плити пічного опалення та непрацюючий пилосос. А у Верболозах біля будинку культури брат побив свою сестру.

Відео дня

Також 10 серпня у центрі Козятина обікрали жінку. В неї вкрали сумку, в якій знаходилися одяг та ключі від квартири. А в селі Козятин у місцевої жительки шахраї зняли кошти з банківської картки. Добряче обікрали цього дня іще одного козятинчанина. З будинку чоловіка зникли 30 тисяч гривень, електросамокат та вироби із золота.

У п’ятницю, 13 серпня мешканець Махнівки заявив до поліції про те, що його автомобіль, який він ще влітку 2018 року на підставі усної домовленості особисто надав у користування (оренду) своєму знайомому, і досі йому не повернули. А на стаціонарному посту, що знаходиться теж у Махнівці, сержанту поліції водій Мерседеса на польській реєстрації запропонували хабара. Керманич автівки був в стані алкогольного сп’яніння і за те, щоб на нього не складали протокол вирішив дати поліціянту 100 доларів. Також 13 серпня до поліції звернувся житель Йосипівки. У чоловіка поцупили 700 гривень. Поліціянти крадія знайшли. Той вже встиг потратити вкрадене. А у Козятині із магазину «Подоляночка» невідомі здійснили крадіжку восьмого айфону.

У понеділок, 16 серпня до поліції надійшла заява про несплату аліментів на утримання спільної доньки. Цього ж дня покупець супермаркету «Пан економ» не розрахувався за товар. Чоловік на 300 гривень накрав продуктів харчування. Цього ж дня трапилася крадіжка і в магазині «Копійочка». Тут поцупили туалетну воду за трохи більше як 200 гривень. 

У вівторок, 17 серпня у Махнівці на недіючій фермі вкрали  непрацюючого електродвигуна.

Загалом працівники козятинського відділення поліції з 1 по 17 серпня здійснили виїзд на 462 заяви та повідомлення громадян. З них 58 з ознаками кримінальних правопорушень. Оперативно-розшуковими заходами «по гарячих слідах» поліціянти встановили особи зловмисників по 34 кримінальних правопорушеннях. Більша частина нерозкритих злочинів припадає на вчинення крадіжок з домогосподарств у м. Козятин, с. Козятин, с. Сошанськ, с. Селище, с. Самгородок, з магазинів «Копійочка», «Пан Економ», «Скарлет», «АТБ» та кафе «Граф».

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up