Ангелу «Я люблю Козятин» звання козака присвоїли

Ангелу «Я люблю Козятин» звання козака присвоїли
  • Історія ангелочка, який радує козятинчан біля знаку «Я люблю Козятин» умовними піснями, виникла негадано.
  • Біля АТБ до нас підійшла 42–річна Вікторія і каже: «Ви бачили, що біля «Я люблю Козятин» лірника переодягли в козака? Напишіть про це» –  попросила читачка нашого видання.

Вирішили наказ Вікторії виконати, як кажуть, не відходячи від каси. Бачити чи чути – то одне, потрібно ще й знайти автора такого задуму. Тож від АТБ поїхали в магазин «Меблі». Саме там можна зустрітися з творцями майданчика з лебедями і янголом, родиною Мудрих. Ні пані Марії, ні пані Оксани, які опікуються знаком «Я люблю Козятин» в магазині не було. А нашу розповідь про ангелочка-козака працівниці магазину сприйняли з тривогою: «Ми про це перший раз чуємо».

— Я тільки в неділю, 29 травня, піду квіти купляти щоб посадити біля лебедів. А що там ангелочка сильно пошкодили? – каже працівниця магазину Ольга. 

Відео дня

— Та ні, — заспокоюємо жінок. —  Ми про ангелочка тільки чули, але ще не бачили. Але мешканці міста до цього ставляться позитивно і просять написати про це. То варто згадати, й люблячих Козятин людей, які роблять це для містян.

В працівниць магазину в душі відлягло.

— А ми думали, що знов щось пошкодили. 

— Ні, не пошкодили, — відповідаємо. — Людей, що люблять Козятин в нашому місті значна більшість.

Перед тим, як їхати до майбутньої зони відпочинку «Я люблю Козятин» запитали у працівниць магазину, які квіти будуть купувати?

— Це вже будемо визначатися на місці. Які будуть в пропозиції з невисоких, красивих, з хорошою кореневою системою. Плануємо маргаритки, петунію, чорнобривці, можливо знайдемо якийсь кращий варіант, — розповіла Ольга, а ми поїхали до знаку.

На голову янгола одягли козачу шапку і на руках у нього зав’язали жовто-блакитні стрічки. Тож тепер біля знаку «Я люблю Козятин» сидить той самий ангел охоронець, що й раніше, але з українським «паспортом» і козачим корінням. А автора цього проекту ми просимо зв’язатися з журналістами редакції.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anna Gordiichuk

    Алла Гордійчук авторка цієї акції. Думаю, що вам варто з нею поспілкуватися😊

keyboard_arrow_up