Антициклон Xabі: яку погоду обіцяють на вихідні?

Антициклон Xabі: яку погоду обіцяють на вихідні?
  • Як повідомляє синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у ФБ в Україну прийде із антициклоном Xabi. А це значить, що практично повсюди очікується суха, вночі зоряна, вдень сонячна погода.

Проте в другій половиня дня 10-го липня в західних областях України з`являться дощі з грозами.

Температура вдень +24+29 градусів, на Півдні місцями до +30 градусів. За прогнозами синоптика, у суботу спека в Україні захоче взяти реванш, температура повітря підвищиться до +27+33 градусів. Локальні дощі - лише в західній частині.

У суботу 11 та неділю 12 липня стовпчики термометрів піднімуться до +30+32 градусів, а з понеділка в столицю знову завітає свіже комфортне повітря.

—У суботу спека в Україні захоче взяти реванш, температура повітря підвищиться до +27+33 градусів. Локальні дощі - лише в західній частині. У неділю, на Петра й Павла, в західних областях, через прихід активних атмосферних фронтів із заходу Європи, відчутно похолодає та пройдуть грозові зливи, — пише синоптик

Відео дня

На решті території буде переважно сухо, хіба в Криму та на Миколаївщині місцями пройдуть грозові дощі.

У Козятині ж за даними сайту sinoptik.ua, у суботу буде тепо та сонячно, а от у неділю йтиме дощ.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
16:29 Вручили державні нагороди родинам загиблих військових Козятинської громади photo_camera 15:14 У Козятинській громаді закінчується опалювальний сезон 14:00 Через бойові дії є знеструмлення у Вінницькій області 13:39 Перехід на літній час 2024: коли і куди переводять годинники в Україні Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 13:00 Презентували нову пісню і збирали гроші в гранатомет photo_camera 12:00 Масований удар 29 березня: ППО знищила 84 ракети і дрони з 99, якими атакувала рф photo_camera 11:13 Як відбувається відкликання міського голови за народною ініціативою 10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up