Апарати РДА хочуть скоротити на 50%

Апарати РДА хочуть скоротити на 50%

На Вінниччині планують зменшити штат працівників райдержадміністрацій, зокрема кількість робітників апарату скоротять майже вдвічі. 

17 вересня на робочій нараді голови ОДА Валерія Коровія обговорили розпорядження. З 1 жовтня планують скоротити кількість працівників райдержадміністрацій Вінниччини.

Відтак, згідно з постановою Кабміну, граничними змінами фактично зменшено кількість працівників райдержадміністрацій. “Зокрема по Вінницькій області зменшення відбудеться  на 1040 одиниць, а це 33, 4%. В тому числі  скорочено апарат на 50% (Із 807 до  404). Структурні ж підрозділи  скоротять на 637 одиниць( на 27,6%).” — ідеться у повідомленні.

— Мною підписане розпорядження про граничну чисельність  районних адміністрацій, — розповів Валерій Коровій. — Фактично процес скорочення нам потрібно починати з 1 жовтня, оскільки фінансування скорочених одиниць з 1 січня не буде. Тому до 1 січня потрібно провести всі процедури, дотримуючись  законів. Тож до 1 жовтня мають бути розроблені штатні розписи по районах.

Читайте ще:

Відео дня

Правило: з 1 жовтня на трасі водіям потрібно вмикати ближнє світло
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up