Арнольд Шварценеггер продав свій суперкар за 2,5 млн доларів

+ Автомобіль був куплений в 2015 році. Цей зразок Bugatti Veyron розвиває швидкість 96,6 км на годину за 2,5 секунди і накатав близько 1,6 тис. Км за термін експлуатації.

Покупцем суперкара став відомий в США автодилер Обі Океке, який народився в Нігерії і в віці п'яти років біженцем разом з матір'ю перебрався в Америку

 

06:59 У четвер 1 лютого 2018 р.

Зірка Голлівуду і колишній губернатор штату Каліфорнія Арнольд Шварценеггер продав одну зі своїх машин - суперкар Bugatti Veyron за близько 2,5 млн доларів, передає ТАСС.

Відео дня

Арнольд Шварценеггер продал свой суперкар за 2,5 млн долларов

Фото: з відкритих джерел.

Океке, якого в певних колах звуть доктором Бугатті, планує збути автомобіль Шварценеггера за більш високу суму. Дилер в минулому році продав колишньому чемпіонові світу з боксу Флойду Мейвезеру новий Bugatti Veyron червоного кольору. Машина обійшлася бійцеві в $ 3,3 млн.

Шварценеггер народився в австрійському селі Таль поблизу міста Грац в 1947 році. У США він перебрався в віці 21 року і зумів зробити успішну кар'єру спочатку в бодібілдингу, а потім в кіно. Світову славу йому принесли ролі в таких бойовиках, як "Конан-варвар" (Conan the Barbarian, 1982), "Термінатор" (The Terminator, 1984), "Коммандос" (Commando, 1985), "Хижак" (Predator, 1987) , "Згадати все" (Total Recall, 1990).

Шварценеггер активно зайнявся політикою, був обраний губернатором штату Каліфорнія і займав цю посаду з листопада 2003 по січень 2011 року. Був одружений на журналістці Марії Шрайвер, з якою розлучився в 2011 році після 25 років шлюбу. Має п'ятьох дітей, включаючи одного позашлюбного. В даний час, крім кіно, займається громадською діяльністю, бізнесом і благодійністю.

Джерело: ТАСС

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up