Аварія на Матросова: діти вже виписані, а в мами — перелом ноги

Аварія на Матросова: діти вже виписані,  а в мами — перелом ноги
  • Що загрожує винуватиці аварії та в якому стані потерпілі — з’ясовували наші журналісти

Нагадаємо, перед вихідними у Козятині трапилася жахлива ДТП. В східній частині міста, по вулиці Матросова, 15 травня близько 19:00 водійка автомобіля «Opel Vectra» збила велосипедистку та двох її малих дітей. В результаті автопригоди жінка і діти отримали тілесні ушкодження. Їх госпіталізували до козятинської центральної районної лікарні. 

За повідомлення відділу комунікації головного управління національної поліції у Вінницькій області, за фактом аварії слідство розпочала кримінальне провадження. За інформацією правоохоронців, за кермом автомобіля Opel Vectra була 21-річна козятинчанка. Їдучи по вулиці Матросова, вона не впоралась з керуванням, виїхала на зустрічну смугу та допустила наїзд на 33-річну жінку, яка вела в руках велосипед. Відомо, що на велосипеді було двоє дітей 5-ти і 7-ми років. Велосипедистка та її діти, мешканці Козятина, отримали тілесні ушкодження. Каретою швидкої допомоги були доставлені до медзакладу.

Наразі поліцією з’ясовуються усі обставини і причини автопригоди. Шокуючим в цій ДТП є той факт, що за даними правоохоронців, у крові жінки, яка перебувала за кермом машини, виявлено алкоголь. Транспортний засіб поміщений на арештмайданчик. Слідство розпочало кримінальне провадження. Водійці загрожує обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк. Проводиться розслідування.

Відео дня

Ми послікувалися з начальником медичної частини Центральної районної лікарні Ігорем Грубелясом та розпитали у нього, в якому стані знаходяться потерпілі в ДТП козятинчани

— На даний момент 33-річна пацієнтка знаходиться в козятинській ЦРЛ, — сказав начальник медичної частини Центральної районної лікарні Ігор Грубеляс. — В стані середньої важкості. В неї злам правої ноги, вона на витяжці. Стоїть питання про оперування ноги. А дітки вже виписалися, вони дома.

Новина з п’яною водійкою на нашому сайті викликала серед козятинчан шквал обурень. В коментарях люди писали, що аварії на Матросова трапляються доварлі часто. Мовляв, дорога там відремонтована і водії ганяють, немов на швидкісній трасі.

Наші журналісти побували на місці пригоди. Адже в цій ситуації потерпілим є і господарі, на чиє подвір’я влетіла водійка «Опеля». Господиня розтрощеного паркану нічого не хотіла коментувати. Звернувшись до журналіста сказала, що тут все видно на лице

— Що побачите своїми очима те й пишіть, — сказала жінка. — У мене дочка чудом встигла відскочити від некерованої автівки. Частина паркану, понівечені троянди, та й в чотириколісного непроханого гостя кінцевою зупинкою була стіна нашого будинку. Вже третій день минає від ДТП, а до мене з родини винуватиці аварії поки що ніхто не прийшов, навіть вибачитись.

14-літня Віка, яка бачила ДТП з далеку і перенесла шок також нічого сказати не змогла. А 26-річна Тамара бачила, що жінка йшла з велосипедом по самому краю дороги. Тому наше журналістське розслідування основане на відбитку коліс іномарки і контактів автівки з деревами.

Так от, Опель їхав в сторону вулиці Івана Франка. Відразу за перехрестям з вулицею Сербіна, автівка переднім правим колесом з’їхала на обочину. Чи іномарку занесло на слизькій обочині чи водійка в тому епізоді не впоралась з кермом залізного коня — знає тільки винуватиця аварії.

Після обочини першою на шляху Опеля була невеличка вишня. Другою перепоною для некерованого авто була деревина невідомого походження. Її «Опель» зніс під корінь. Далі на шляху чотириколісного була ще одна вишня, яка стала для іномарки відбійником. Поконтактувавши з останньою вишнею автівку кинуло спочатку на проїжджу частину дороги, де по обочині зустрічної смуги йшла 33 річна мама з дітьми.

Ходять чутки, що мама з дітьми йшла по проїжджій частині. Може й так, тільки велосипедист є учасником руху так де йому бути я не на проїжджій частині. З іншої сторони коли бачиш, що на тебе несеться автівка можна, де хоч опинитися. Мама з дітьми намагалася уникнути контакту та не уникла. Як події далі розвивалися вже відомо — ще на шляху «Опеля» був паркан, металевий залитий бетоном стовпчик і стіна будинку.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • козятинчанка

    ліпше правила руху дотримувалися водії  
    водійку опеля посадити довічно вона невперше порушила
  • Пузырек

    На перекрестке ул. Матросова и ул. Сербина очень просится хотя бы один лежачий полицейский, тк с Сербина на Матросова постоянно выныривают велики, мопеды, мотоблоки. Там очень оживленный перекресток, и все ситуации именно там и случаются. Еще один очень хочет быть установленный по средине Ивана Франка, тк последнее время там 50% трафика едет 70-80, а некоторые водилы на мотоциклах тестируют там 0-100, в жилой зоне...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up