Аварії, наркотики, штрафи та крадіжки: куди ще викликали поліцію?

Аварії, наркотики, штрафи та крадіжки: куди ще викликали поліцію?

Кримінальна хроніка минулого тижня (з 18 по 24 листопада)

У середу, 18 листопада на Козятинщині трапилася ДТП. Близько півдня, рухаючись на автомобілі на іноземній реєстрації, на автодорозі Козятин-Вівсяники неподалік Миколаївки, водій не впорався з керуванням. Автівка з’їхала у кювет та зіткнулася з деревом. Внаслідок аварії водія та пасажирку госпіталізували до травматологічного відділення Козятинської ЦРЛ. Машину помістили на арештмайданчик Козятинського відділення поліції.

У понеділок, 20 листопада до поліції надійшло повідомлення про те, що в одного із жителів району вночі викрали бензопилку. А на наступний день злодії викрали велосипед, котрий знаходився у дворі. А ще протягом тижня невідомі особи, які підібрали ключ до замка вхідних дверей, з приміщення майстерні козятинчан поцупили електроінструменти. 

Не обійшлося і без грошових махінацій. До поліції повідомили про те, що козятинчанка, довірившись шахраям, перерахувала кошти по вказаній адресі через термінал.

Відео дня

У неділю, 22 листопада у Козятинському районі під час перевірки авто поліцейські виявили речовини, зовні схожі на наркотичні. Водій машини також знаходився у наркотичному сп’яніння.

У понеділок, 23 листопада, у рапорті співробітника поліції йшлося про порушення водієм карантинних вимог. Водій, керуючи автобусом перевозив пасажирів понад максимальну кількість посадкових місць. В салоні автобуса знаходилось 10 стоячих пасажирів. Склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 44-3 КУпАП. Такий же протокол виписали і на водія міського автобусу.

Цього ж дня  в Козятинському районі трапилася ДТП. Водій транспортого засобу, рухаючись по автодорозі М21 Виступовичі-Могилів-Подільський, не впорався з керуванням, не обрав безпечну швидкість руху та не врахував дорожньої обстановки. Внаслідок чого з'їхав з автодороги та наїхав на електроопору в районі села Медведівка. В машині знаходились пасажири на задньому сидінні. Їх доставили до приймального відділення Козятинської ЦРЛ. На щастя, загрози їхньому життю та здоров`ю не було, тому від госпіталізації відмовились. За допомогою драгера поліцейські перевірили водія на ознаки алкоголю. Результат «по нулям»

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up