Аварійне дерево загрожує вихованцям садочку №1

Аварійне дерево загрожує вихованцям  садочку №1

У редакцію газети “RIA-Козятин” прийшов депутат міської ради Геннадій Панчук. Він повідомив, що до нього, як до депутата, звернулася завідувачка дитячого садочка №1 Тетяна Горковчук, аби він посприяв видаленню аварійного дерева на території дошкільного закладу “Лелека”.

Зі слів депутата міської ради стало відомо, що керівник садочка “Лелека” вже зверталася до служб, які можуть виконати замовлення з видалення аварійного дерева. Але тим треба дозвільні документи від міської ради та екологічної служби як підтвердження, що дерево, яке знаходиться на території дитячого садочка, дійсно аварійне.

Коли ми прийшли з Геннадієм Панчуком у садочок №1 завідувачки дитячого закладу на момент нашого візиту не було. Зі слів співробітників садочка, вона переймалася службовими питаннями за межами дошкільного закладу. Вони й підтвердили, що саме велетенська лоза і є тим аварійним деревом. 

Відео дня

Чи аварійна лоза - визначатимуть екологи. Тільки батьки дітей кажуть, що дерево своїм видом показує, що це саме так. Чи становить лоза загрозу жителям приватного сектора? Адже воно знаходиться поруч з господарськими не житловими приміщеннями і не факт, що дерево може падати саме тоді, коли в тих хлівах нікого не буде.

 Геннадій Панчук підготував і подав депутатське звернення до міської ради, щоб ті знайшли спеціаліста, який визначить, в якому стані перебуває дерево. 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up