Аварійні умови проживання виправить “Відродження”

Аварійні умови проживання виправить “Відродження”

До редакції газети “RIA-Козятин” звернувся один з мешканців будинку на Незалежності, 58. Він скаржиться на бездіяльність КП “Відродження” та міської ради. Уже два роки пише у ці інстанції заяви про аварійний стан другого під’їзду. У відповідь — тиша.

Проблем існує чимало: відламана секція водостічної труби, яка зависла на балконі на третьому поверсі над входом у під’їзд і щомиті може впасти комусь на голову;

виступаючі плитки на підлозі в тамбурі цього ж під’їзду, за які неодноразово спотикалися мешканці та гості будинку; відламані поштові скриньки; обшарпані, непофарбовані стіни у під’їзді; майданчик перед входом до під’їзду під час дощів чи танення снігу затоплює так, що потрібен гумовий човен, щоб подолати це море.

Останні дві заяви були подані начальнику КП “Відродження” та міському голові 27 липня і 16 серпня. Взагалі, видно, що фундамент будинку повільно опускається і між асфальтом і стінами утворюється щілина, яку своїми руками цементують мешканці. От такий кинутий напризволяще будинок є в центрі міста.

Відео дня

Журналісти редакції звернулися в комунальне підприємство “Відродження”. Директор підприємства Борис Бонюк, поспілкувавшись з одним з майстрів підприємства, повідомив, що до згаданого будинку ремонтна бригада виїздила два рази та не можна добратись до нього через закриті ворота.

Намагатимуться потрапити знову, і якщо вдасться, то трубу обіцяють зрізати та почати класти плитку в тамбурі. Зараз працівники підприємства задіяні на дахах будинків, які протікають.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up