Аварійний каштан, вандали на клумбі та вулиці Білої Казарми в темноті

Аварійний каштан, вандали на клумбі та вулиці Білої Казарми в темноті
  • Козятин у фото. Як правило, кожні вихідні ми проводимо рейд містом.
  • Цього разу традицію порушили і проїхалися вулицями міста в понеділок, 1-го червня. Що потрапило в об’єктиви кінокамер – наша розвовідь

 

Аварійний каштан в дворі пошти

Перша наша зупинка сталася в дворі пошти. Ми помітили, що біля криниці відламалася частина роздвоєного стовбура каштана. Від дощів трухлявий стовбур набрався водою і не витримав власної ваги. В основного стовбура каштана також є проблеми зі здоров’ям. На ньому живої деревини залишилась третина. 

Відео дня

На вулиці Василя Земляка сподобалось те, що продавці стихійної торгівлі навчилися за собою прибирати. На годиннику 14.10, а сміття вже немає.

На вулиці Грушевського відкрили магазин напівфабрикатів

Переїхали на вулицю Грушевського. Там відкрили магазин напівфабрикатів. За словами продавчинь, найкраще козятинчани і гості міста купують голубці. З асортименту, який пропонували в торговельній точці, ми нічого не вибрали, а от настрій, з яким працюють продавчині, нам сподобався. 

Свого сміття немають метуть те, що вітром принесе

На вулиці Склярова продають квіти, які полюбляють жінки. Приказка - там чисто, де не смітять, цим продавцям не підходить. Тому що прибирають часто — метуть те, що вітром до них приносить з вулиці, міського скверу та ринку.

► Три проблеми клумби—Мало сонця, заливає дощем і не може сховатися від злодіїв 

У міському парку черговий вандалізм. Якийсь, самі назвіть ту людину, вчергове позбиткувався над клумбою. Мабуть, злодій діє за логікою: квітам, яким не вистачає сонячних променів, не місце на клумбі, тож нехай цвітуть квіти у його дворі. Ще в одній народній приказці йдеться, що від себе тільки курка гребе.Тільки, як так можна не любити місто, в якому живеш?  

Під час карантину деякі вулиці міста чимось нагадують авторинок

У період карантину деякі вулиці нашого міста чимось стали нагадувати авторинок. Пальму першості в цьому пункті міцно тримає вулиця Винниченка. Вулиця П. Орлика за сукупністю автівок третя.

Далі наш рейд-екскурсія  взяла курс на окраїну міста. На вулиці Героїв Майдану від перехрестя з вулицею Шмідта до річечки зробили ямковий ремонт. Від вулиці Грушевського до Героїв Майдану вулиця Шмідта має вигляд дорожньої пральної дошки.  

►Залишилось на зупинці Червона калина повісити ліхтар

На маршруті №3, що на вулиці Червона Калина, щоб підсипати ділянку розвороту, насипали щебеню. Кожну зиму в ожеледицю на дорогах чи при значних снігопадах маршрутка при розвороті мала проблеми виїзду на дорогу. Тепер мешканцям Білої Казарми у великий сніг чи ожеледицю, щоб сісти в маршрутку, не доведеться йти до зупинки біля магазину. 

Підсипали розворот маршруту №3

На вулиці Данила Нечая, біля будинків за номерами 10, 14 і в кінці вулиці, є дорожні впадини, з якими мешканці вулиці пробують ями засипати. Тільки самотужки впоратись з такою проблемою вони не можуть.

Бездоріжжя на вулиці Чайковського

На вулиці Бойка, Виговського, Чехова, Д. Нечая, Червоної Калини просять поставити ліхтарі, хоч на перехрестях. Біля магазину вуличне освітлення є. Але дев’ять ліхтарів на пять вулиць — це небагато, кажуть люди.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up