Авіакатастрофа українського літака в Ірані (Відео)

Авіакатастрофа українського літака в Ірані (Відео)

Вранці 8 січня літак авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України" зазнав аварії практично одразу після вильоту з аеропорту Імама Хомейні, що в Тегерані. Внаслідок катастрофи усі 167 пасажирів та 9 членів екіпажу, які перебували на борту, загинули. З них – 11 українців.

На борту, за попередніми даними, перебувало 176 людей. І всі вони загинули. Інформацію повідомив прем'єр-міністр Олексій Гончарук. Попередня причина катастрофи – технічна помилка.

Утім повітряний простір над Іраном не є безпечним, заявляють інші авіалінії. Адже цієї ночі іранські ВПС обстріляли військові бази із американськими військовими у сусідньому Іраку. Уже заявили, що призупиняють польоти над Іраном – американські авіалінії, Малайзійські авіалінії, а також авіалінії Сингапуру та Китаю.

Слідча група та рятувальники досліджують місце катастрофи. Вивозять тіла загиблих, збирають особисті речі. Технічна несправність або ж помилка пілотів – такі попередні причини аварії. 

Відео дня

Також відомо, що рятувальники вже знайшли чорну скриньку літака українських авіаліній, який зранку розбився в Ірані. Про це інформує агенство УНІАН, із посиланням на іранську телерадіокомпанію IRIB.

Його виявили на околицях Тегерана та  передали уже правоохоронцям. Відомо також, що літак, який розбився, був в експлуатації лише три роки.

Тим часом, за оновленими даними від посольства України в Ірані, нині уточнюють списки людей, які летіли рейсом. З'ясовують, скільки українців були на борту. Уже відомо, що всі 9 членів екіпажу – громадяни України.

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up