Автобуси в Козятині їздять за зміненим графіком

Автобуси в Козятині їздять за зміненим графіком
  • У зв'язку з введенням карантинного режиму у Козятині змінився графік руху громадського транспорту
  • Слід заспокоїти пенсіонерів з приводу відміни автобуса маршруту № 1.

Як повідомили в комісії надзвичайних ситуацій, «одиничку» не скасували, а тимчасово зняли з маршруту для безпеки здоров’я людей, яким взагалі треба сидіти вдома. Інші маршрути будуть курсувати за зміненим графіком через годину. Це пов’язано з тим, що в транспортних засобах після кожного рейсу буде проводитись дезинфекція.

За рішенням комісії з надзвичайних ситуацій, у найближчі дні буде проводитись дезінфекція аерозолевими дезінфікаторами вулиць з найбільшим скупченням людей, зупинки громадського транспорту, під’їзди багатоквартирних будинків.

Нагадаємо:

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Елена Шиян

    Правильно,хай сидять дома,а не катаються.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
10:00 Куточок Японії в Козятині, де квітнуть сакури й магнолії photo_camera 09:50 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 08:46 Не можна займатися сексом і вживати алкоголь. Історія, заборони та прикмети 18 квітня 19:00 Попереджають про можливі аварійні відключення світла Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 16:49 Просять підтримати петицію про присвоєння звання Герой України посмертно Костянтину Соколівському 15:12 Зник 11-річний хлопчик, його розшукує поліція 14:40 Альпійські шале як вдала інвестиція: 22% річних в євро (Новини компаній) 14:30 Сильний вітер і дощ — попереджають про погіршення погодніх умов 13:01 Розчистив алею ялинок у Пиковці 12:42 Ветерани «Моноліта» стали переможцями благодійного турніру 12:10 Благодійники передали медичне устаткування та ліки в лікарні Козятина (пресслужба БФ) 11:50 У Козятині працювала виїзна бригада лікарів-онкологів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up