Автоматизований тестувальник — гарантована робота в ІТ

Автоматизований тестувальник — гарантована робота в ІТ

Ніхто не застрахований від помилок. Навіть творець Linux, всесвітньо відомий програміст Лінус Торвальдc робив помилки у своєму програмному коді. І тут на допомогу приходить тестувальник — людина, яка перша бачить готовий програмний продукт і має зробити так, щоб «на виході» він був ідеальним.

Тестувальник чи розробник? Важко уявити собі відомі онлайн проекти, де не доклали зусиль QA інженери. У тестувальника дуже великий об’єм роботи - на кожну тисячу рядків коду припадає 5-15 помилок, пошук і виправлення яких займає багато часу розробки та налагодження ПЗ.

Окрім того, наслідки «дефектного» програмного забезпечення можуть бути різними — від незначних до, навіть, смертельних. Тому тестування є невід’ємною частиною розробки. Якщо ручна перевірка вимагає значних трудових і часових витрат, то використовують автоматизоване тестування. Автоматизовані тестувальники користуються попитом на ІТ-ринку і мають гарний дохід.

Що робить automated testing?

Відео дня

Тестування програмного забезпечення (англ. Software Testing) — вимірює загальну якість системи (Quality Assurance) з точки зору правильності, повноти, зручності використання, продуктивності для задоволення кінцевого користувача.

Автоматизоване тестування передбачає використання спеціального програмного забезпечення (крім тестованого) для контролю виконання тестів і порівняння очікуваного фактичного результату роботи програми. Цей тип тестування допомагає автоматизувати часто повторювані, але необхідні для максимізації тестового покриття завдання.

Автоматизовані тести творять дива у своїй здатності швидко перевірити кожен «мікрон» вашого проекту. У багатьох випадках, щоб протестувати те саме вручну, могла б знадобитися ціла вічність. Можливість швидко зловити баг протягом циклу розробки — безцінна. Команда зможе оперативно вжити заходів.

Де вивчитись на automated testing?

Щоб освоїти даний напрямок і гарантовано отримати роботу, радимо обрати курс Automation_QA. Розроблений спеціально для людей без попередньої підготовки.

У ІТ-Академії допоможуть сформувати фундамент знань, розібратись із теорією і отримати більші знання, розвинути «мислення тестувальника», практикуватись на реальних проектах, почати кар’єру айтішника.

Викладачі-практики приділяють увагу не лише технічним навичкам, але й повній підготовці до працевлаштування. Велика частина роботи приділяється роботі в команді та вмінню співпрацювати. Важливо, щоб студенти цілеспрямовано прагнули вдосконалюватись, працюючи на «живих» проектах.

Які переваги автоматизованого тестування?

Ми запитали у викладачів Вінницької ІТ-Академії, які мають досвід у цій професії — Ірини Мельник та Антона Поляковського:

  • Швидший зворотній зв'язок.

  • Помилки можуть бути виявлені на ранніх стадіях розробки в автоматизованому тестуванні, що заощаджує багато часу під час розробки мобільного застосунку для розробників і тестувальників.

  • Сценарії можна повторно використовувати без змін. Ці сценарії можуть використовуватися кілька разів, незалежно від того, чи є зміни в версії ОС пристрою. Сценарії та кроки зберігаються, і це допомагає повторити тест без пропуску будь-якого кроку.

  • Автоматичне тестування допомагає інженерам-випробувачам виконувати тести у будь-який час і в будь-якому місці - 24/7. Якщо тестовий інженер повинен піти раніше з роботи, він може легко запланувати тести і вийти з офісу. Результати тесту будуть готові до наступного ранку.

  • Надійна та спрощена звітність: створені звіти можуть, очевидно, показувати кількість тестових сценаріїв, які вже були виконані, заплановані, повідомлені про їх помилки і способи їх виправлення.

  • Автоматизація монотонної роботи, що є заощадженням часу.

  • Можливість тестувати навантаження. Можна досить швидко змоделювати велику кількість користувачів.

Реєструйтесь на курс «Automation QA» та навчайтесь у справжніх майстрів і отримайте роботу в ІТ гарантовано.

Хто хоче отримати престижну освіту БЕЗКОШТОВНО, має здати екзамен з математики на максимум.

Подробиці: https://ita.in.ua та за телефоном 067-431-19-21

Прес-служба Вінницької IT-Академії

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled 11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати 10:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету. 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera 17:01 Вчитель Козятинського опорного ліцею Богдан Пічкур увійшов у дванадцятку кращих учителів України 16:28 Дружині загиблого Героя Віктора Кравчука вручили орден «За мужність» ІІІ ступеня 15:35 На регіональному фестивалі колотухи було на що подивитися, що показати 14:01 «Одужую після надскладної операції, готуюсь до хімії» 13:50 Благодійний фонд Миколи Філонова допомагає організовувати харчування в школах Вінниччини (пресслужба БФ)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up