Шоу з головою райради має своє продовження. Аграрна партія зробила офіційну заяву

Шоу з головою райради має своє продовження. Аграрна партія зробила офіційну заяву

Віктора Слободянюка все ж затримали на 72 години!

14 листопада журналісти розійшлися, силовики поїхали, всі заспокоїлися. Але правоохоронці вони повернулися близько опівночі. Віктора Слободянюка на пару з Карапетяном Ашотом Князевичем затримали на 72 години.

Чиновників доставлять в суд і оберуть міру запобіжного заходу. Що це буде, арешт, фінансове зобов'язання чи поруки — поки що не відомо. Як проходять по справі куми — свідками, співучасниками, —  нами не встановлено.

14 листопада, в приміщенні службового кабінету голови Козятинської райради Віктора Слободянюка відбувалися слідчі дії за постановою Вінницького суду. Суддя винесла постанову про проведення обшуку в кабінеті голови райради, з метою вилучення 95 тисяч гривень, документації на їх оприходування і використання, чорнові записи, банківські рахунки та акти виконаних робіт. Фактично після закінчення слідчих дій нічого не вилучили, окрім приватного записника.

Відео дня

Зі слів голови райради, предметом для розгляду його дій послужило те, що він проспонукав внести частки своїх коштів підприємством СОКА за ремонт дороги від “Журавля” до міста, яка дійсно відремонтована і знаходиться в належному стані. Встановлений знак, що по дорозі можуть їздити великотонажні автомобілі з навантаженням 5,5 т на вісь. Передбачаємо, що фактично там їздять на вісь по 10 тонн. Оскільки фактично діяльність підприємства могла призупинитися, а обслуговують його приватні особи власним транспортом, вони погодилися внести власним коштом по 10 тисяч гривень, з метою, щоб їм дозволили експлатувати вказану дорогу, не звертаючи на обмеженні в 5,5 тонни. Кошти долучили для підтримання дороги в належному стані. Це “сир бор” був за ці гроші. Кошти передавалися згідно з бухгалтерськими правилами за договорами з перерахуванням  через банк на рахунки. Готівки ніхто не брав. Як свідчить практика, дані примітивні слідчі дії дійсно були, як шоу без наслідків для підприємства СОКА, водіїв, що підвозять каолін, і для голови райради.

 

Заява Аграрної Партії:

Офіційно!
Обшук та подальше затримання нашого однопартійця Аграрія, голову Козятинської районної ради Слободянюка Віктора Миколайовича вважаємо політичним переслідуванням із залученням підконтрольних каральних органів. Ситуація яка склалась у Вінницькій області є показовою для усієї України. Функціонери що роками обдирають українців не гребують ніякими засобами щоб утриматись при владі.
Наголошуємо, затримання провели лише після того як приміщення Районної ради Козятина покинули незалежні журналісти. Ми вимагаємо, втрутитись у ситуацію що відбувається Національне бюро розслідувань України та Службу безпеки України, а також будемо звертатись до незалежних правових інституцій та міжнародних спостережних місій.
Подібні методи політичної боротьби, у складний час коли соціальна напруга у суспільстві зростає, неприпустимі!
Дії з дискредитації та усунення опонентів, силовими методами із залученням державних структур, що мають стояти на охороні правової держави, призведуть до абсолютної втрати довіри українців. ..
Ми отримаємо анархію і масові акції громадянської непокори що у свою чергу може вилитись у втрату державності. За жагою утриматись при владі та політичними амбіціями, що реалізовуються брудними методами, замовники переслідування нашого однопартійця, забувають про зовнішню агресію проти нашої держави, про внутрішнє напруження та складний економічний стан. Ці функціонери тримаються за владу відчуваючи власну безкарність та безправність людей, розчаруємо – так не буде. Ми ініціюємо розслідування проти кожного хто довів нашу країну до прірви. 
Вінницька обласна організація Аграрної партії України

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (4)
  • БАРМАЛЕЙ

    Стосовно тієї заяви однопартійців - хто голосніше всіх валає ТРИМАЙТЕ ЗЛОДІЯ ??? Отож бо і воно.
    Шановні аграрії, звичайно ви багато зробили для робудування нашої держави, незабувши при цьому забезпечити власну старість, навіть старість ваших гонуків за межами розбудування, проте йдіть ви, шановні, під три чорти з такими діячами як ваш сраний МАФІК і не повертайтесь. Якщо воно чесне, а ви такі зтурбовано праведні, то всі інші танцюристи і гармоністи в нашому місті і районі.
    Стидомирники та політичні пройдисвіти ви, коли стверджуєте про політичне замовлення, його не видно навіть близько за всією галіматією, що навертів ваш однопартієць, який на кожній нараді либиться як слабе і не розуміє що коїться. Облиште цього захисника аграрних ідеалів і шукайте собі нового діяча, хочаб на добру половину розумнішого за цього телепня.
  • Віра

    Невже взялися? Давно би так!!!!
  • Влад Лісовий

    Дай Боже реалізації планів аграрної партії України що декларовано в цій публікації
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:30 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка 18:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди» Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 13:26 В Козятині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за двадцять тисяч гривень 11:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:00 Що замовляла міська рада в лютому 10:04 Козятинські студенти поїхали у Німеччину аби пройти практику. Показали фото photo_camera 09:06 Ситуація з туберкульозом напружена: серед чотирьох громад найбільше хворих — у Козятинській 08:17 Козятинчани збирають кошти на систему дистанційних радіовмикачів «феєрверків» 07:03 В Махнівці відбувся турнір пам’яті Івана Лазарчука ·
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up