Баскетбольні баталії: як зіграли козятинчани?

Баскетбольні баталії: як зіграли козятинчани?
  • Днями команда з баскетболу козятинська КДЮСШ прийняла участь в турнірі, присвяченому до 75-річчя заснування ДЮСШ №1  Житомира.
  • Змагання відбувалися в форматі фіналу чотирьох – переможці півфіналів мали грати за 1-2 місця, а переможені змагались за останню сходинку п’єдесталу.

Як повідомляє козятинська дитячо-юнацька спортивна школа, в першій грі нашій команді протистояли однолітки з Калинівки. Історія зустрічей між двома колективами за останні роки була на користь наших сусідів із значною перевагою, що завжди є мотивуючим фактором для наших баскетболістів в кожному новому поєдинку. Гра почалася на рівних. На вдалу атаку нашої команди авангардівці відповідали влучним кидками.

Під завершення чверті суперник мав перевагу в 3 очки (13-10). В другій чверті наші провалились (25-9). Серія помилок при передачах, втрата на веденні та невлучні кидки при успішних діях суперника призвели до значного відриву в рахунку. Після великої перерви козятинани додали в захисних діях і чверть була подібною до першої.

Відео дня

— Команда Калинівки знову мала перевагу лише в три пункти (10-7). Останній відрізок матчу був на нашу користь (13-7), але запасу міцності, що здобув суперник в другій чверті було достатньо для втримання рахунку. В підсумку – 55-39 на користь ДЮСШ «Авангард». В грі за третє місце нам протистояли господарі. Судячи з попереднього поєдинку цієї команди, ми мали гарні шанси на перемогу. Але гра склалася інакше. Суперник використовував пресинг, і під тиском ми раз за разом втрачали м’яч, як і в першій грі при передачах та на веденні. Лише одна чверть завершилась в нічию, а решту три ми поступились з невеликим рахунком, що в підсумку вилилось в мінус 12 очок різниці, — пише адміністрація закладу у ФБ
Нажаль, не зважаючи на прогрес, з огляду на минулі виступи, козятинці все ще продовжують програвати, отримуючи досвід в різних аспектах гри - таку оцінку діям своїм спорсменів дав тренер команди, Дмитро Кучевський.

Турнір мав на меті підготовку до чемпіонату області, що відбудеться у березні в цій віковій категорії.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up