Базарні ціни і казуси на “Хлібодарі”

Базарні ціни і казуси на “Хлібодарі”
  • Газета “RIA-Козятин” відстоювала і відстоює малий та середній бізнес.
  • Відстоює газета і тих, хто на ринок прийшов торгувати не з доброї волі.
  • Підримуємо позицію, що молочна, м’ясна та рибна продукція повинна продаватися в спеціально відведених місцях павільйонах.
  • Така продукція повинна проходити санітарний контроль, щоб мешканці Козятина та гості нашого міста знали, що вони купують.

Самі торгуючі також повинні розуміти, що вулиця В.Земляка — не торгівельний майданчик, а проїжджа частина вулиці. Продавці продукції повинні розташовуватися так, щоб мали розминатися автівки.

Відео дня

Під час проведеного рейду в останній день літа. Кореспондентами нашої газети були й зафіксовані ціни на основні продукти харчування. Наприклад, м’ясо 95 —130 грн. Риба морожена 45 — 140. Сметана сепараторна 100 грн за літр. Сир коров’ячий 70 гривень за кілограм. Десяток яєць курячих (магазинних) в середньому 25 гривень.

Тепер з полегшенням можуть дихати наші жінки-куховарки. У них з’явилася можливість варити український борщ. Ще недавно деякі винахідниці української кухні пробували його варити з привозними бананами. Адже вітчизняна морква була дорожчою за банани. Тепер кілограм моркви коштує 13 — 15 гривень. Картоплю в середньому продають по 5 гривень за кілограм.

Дивує трохи ціна кукурудзи в початках. В одних продавців цей продукт продавався за 2 гривні за штуку. В інших продавців такий же товар коштував 5 гривень за качан. А чоловік, який торгував різнокольоровою кукурудзою, правив за свою новинку всі 10 гривень. Яка б та кукурудза не була, вона так і залишиться кукурудзою. І правити за неї стільки, як продають її вареною на дешевих морських пляжах, в Козятині недопустимо. Тому звертаємось до таких, щоб пам’ятали: Козятин це місто не тільки купки мільйонерів. В основному тут живуть люди, яких держава посадила на субсидії.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
13:00 Презентували нову пісню і збирали гроші в гранатомет photo_camera 12:00 Масований удар 29 березня: ППО знищила 84 ракети і дрони з 99, якими атакувала рф photo_camera 11:13 Як відбувається відкликання міського голови за народною ініціативою 10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up