Бензопили та помпові рушниці: автопарк нашої поліції поповниться новими укомплектованими «Renault Duster»

Бензопили та помпові рушниці: автопарк нашої поліції поповниться новими укомплектованими  «Renault Duster»

У рамках проекту «Поліцейський офіцер громади» Козятинська громада отримала службові авто

Днями у Києві на території Національного історико-архітектурного музею «Київська фортеця» ключі від 86 службових авто «Renault Duster» та помпові рушниці від керівництва МВС та Нацполіції отримали поліцейські та керівники територіальних громад з трьох регіонів України: Київської, Вінницької, Полтавської областей. Авто отримали поліцейські, які в липні цього року закінчили спеціальні курси і стали поліцейськими офіцерами громади.

Про це йдеться на сторінці Козятинської ТГ

Відео дня

Серед учасників урочистої церемонії – шериф Козятинської територіальної громади Олександр Левчук та заступник Козятинського міського голови – начальник управління ЖКГ Андрій Корнійчук.

— Автомобілі придбані за бюджетні кошти. Вони укомплектовані раціями, спецсигналами, планшетами та речами, що стануть в нагоді поліцейським, які нестимуть службу у сільській місцевості. Це – бензопили, великі аптечки, буксирувальні троси, а також набір ключів. Окрім того, кожен поліцейський отримав службову помпову рушницю турецького виробництва, яка є зброєю несмертельної дії і покликана зупинити правопорушника, — йдеться в дописі

Додамо, що захід відбувся за участі Міністра внутрішніх справ України Дениса Монастирського, Голови Національної поліції України Ігоря Клименка та заступника Голови Нацполіції Олександра Фацевича, та посольства США в Україні.

Як повідомив газеті начальник козятинської поліції Роман Андрущак, наразі автівок ще не має. Їх доукомплектовують.

Як з поліцейськими офіцерами громади на Козятинщині?
На Козятинщині відкрили поліцейську станцію
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач78

    мусора не люди, мусора гірше русні, їх взагалі не повинно існувати

keyboard_arrow_up