Бережіться хитрих аптекарів

Бережіться хитрих аптекарів

На гарячу лінію газети “RIA-Козятин” звернулася 88-літня мешканка нашого міста пані Віра.

Вона розповіла, що купує ліки від підвищеного тиску. Програмою “Доступні ліки” не користується, оскільки пігулки, якими лікується старенька жінка, не входять в перелік безкоштовних ліків. Аптека, в якій завжди бере препарат, була закрита і вона відвідала іншу. Тут упаковка коштувала на 10 гривень дорожче.

Ми зустрілися з пані Вірою і взяли у неї пластинку використаних пігулок, аби перевірити інформацію. Те, що ми побачили в аптеках міста, шокує. Знайшлася така, в якій різниця в ціні складала 18 гривень. А якщо виходити з ціни однієї пластинки, то вона була дорожчою майже на 6 гривень. Правда, нам зауважили: “Так це ж ціна без знижки!” А далі пішло відверте хамство від фармацевтів. Вони заявили, якщо ми опублікуємо в газеті, що в їхній аптеці ліки найдорожчі, їхнє керівництво притягне кореспондента до суду. Тому що їхня аптека низьких цін такою не являється. А те, що написано на вікні медичної установи (стабільно низькі ціни), так то тільки програма. Я не знаю, яку програму мають втілювати працівники цієї аптеки. Поки це виглядає, як один із видів шахрайства. Тому що люди читають те, що бачать, а не те, що приховано.

У деяких аптеках дійсно діють знижки на препарати у виді персональних карток користувача. Тільки в більшості випадків така знижка не є знижкою по суті. Щоб якось залучити більше відвідувачів, пропонують картки-знижки препаратів. Тільки буває, що той же препарат в іншій аптеці можна купити набагато дешевше. І така буває хитрість від аптекарів.

Відео дня

Проводячи рейд аптеками, ми були й приємно вражені. Завітавши в аптеку №12, що на вулиці Мічуріна, 2, зустріла чарівною посмішкою продавчиня. Який буде ефект від придбаних ліків,  покаже час. А от душу пацієнта в цій аптеці фармацевти лікують відразу. Чарівна посмішка і милосердя до хворого — це одна зі складових лікувального процесу.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Євгенія Глечик

    А чому не вказали що це за аптека в то складається враження що це просто   слова пусті
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up