Безгосподарність по відношенню до вивозу сміття

Безгосподарність по відношенню до вивозу сміття

Помийка, вартістю в 750 тисяч гривень, курсує вулицями міста

На який результат надіялися творці комунального підприємства “Чисте місто”, сказати важко. Мабуть, хотіли, як краще, а вийшло, як завжди. Закупили євроконтейнери, купили новий транспорт для вивозу сміття. Влада не втомлювалася звітувати, що зі сміттям буде в Козятині покінчено.

Можливо, зимою воно так і є, от тільки літом цього не скажеш.

У середу, 1 серпня, починаючи від вулиці Героїв Майдану і до вулиці Бойка, повиставляли люди пакети зі сміттям. Що в тих пакетах, знають тільки господарі виставлених кульків. Комунальники вантажать їх на нову машину і везуть, обїжджаючи змійкою прилеглі вулиці. На вулиці Шмідта чи то щось в пакетах було непристойне, чи вже назбиралося сміття багато, у сміттєвому відсіку автівки почався процес пресування. Рідина через щілини сміттєвоза стала виливатися на дорогу. Куди їхала чудо-машина, там і лилася струйка на дороги. А де комунальники зупиняли транспорт для забору сміття, з'являлася калюжа, яка розливалася на всю вулицю.

Відео дня

Рідина з домашніх відходів проклала собі маршрут вулицею Героїв Майдану, Підгорбунського, Грушевського, Шмідта, знову Героїв Майдану, Князів Острозьких із заїздом на вулицю Толстого, Червона Калина, пров. Шевченка, Д. Нечая, Чехова, Виговського, Бойка...

Хтось може сказати, а що тут такого, розлилися забродивші овочі та фрукти. Може й так. Тільки все, що викидається чи виливається з дому, називається непотрібом і помиями. Чи є в когось задоволення по тому ходити?

Галина Касянівська

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Андрей Валерьевич Роенко

    и мусоровоз
  • Андрей Валерьевич Роенко

    Посмотри – мусоровоз:

    Кран и целых шесть колес.

    Кран контейнер поднимает,

    Ловко мусор высыпает

    И обратно ставит их.

    Здесь работа для троих:

    Для шофёра, двух рабочих

    В рыжей форме, важных очень

    Все за чистоту в ответе

    В лучшем городе на свете!
  • Андрей Валерьевич Роенко

    а баки надо мыть
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up