Безіменне залишилося без автобуса

Безіменне залишилося без автобуса

У грудні минулого року автобус Козятин-Молодіжне щезнув із графіка і тепер селяни вже третій місяць займаються його пошуками. Точніше, “проханнями”  до районної та обласної влади відновити цей маршрут. Увесь цей час люди добиралися, як могли до Козятина.

Роман Степанюк, який привіз дитину до районної лікарні, розповів газеті “RIA-Козятин”, що від Молотківців до Безіменного йшов пішки кілометри два. Потім сів на автобус Бердичів - Вишенька (Хмільникського  району), доїхав до Махнівки, а звідти вже  у Козятин.

— Поїздка коштувала мені десь гривень 60, — каже він. — Але справа не в грошах, а в незручності. З дитиною, зимою дуже складно. З найближчих сіл до Безіменного люди добираються, як можуть, хто на конях, а хто пішки.  

Сільський голова Микола Іванович Корніюк, як виявилось, давно добивається відновлення цього рейсу. У телефонній розмові пан Корніюк  розповів наступне:

Відео дня

— Вирішення цього питання затягувала Вінниця з незрозумілих причин. Автобус є, водії згодні працювати на маршруті, але у області чомусь не давали дозвіл на підписання договору. Районна адміністрація не стояла осторонь і весь цей час ми добивалися відновлення рейсу. На днях нас запевнили у Вінницькій ОДА, що автобус пустять з понеділка. Будемо сподіватися, що так воно й станеться.

Олександр ФРОНЗАК





 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up