На вулицях Козятина штучно створена небезпечна ситуація (ОНОВЛЕНО)

На вулицях Козятина штучно створена небезпечна ситуація (ОНОВЛЕНО)
Перезавантажена вулиця Незалежності в Козятині виглядає так завжди

Чекаємо аварій та нещасних випадків?

 

Алёна Бокал Вас смущають п'яні пішоходи на дорозі,а мене більш ТУРБУЮТЬ МАШИНИ НА ТРОТУАРІ БІЛЯ МАГАЗИНА "МАНДАРИН"!!!!Тротуар для них?Щей таксісти НАШІ ДОБЛІСНІ ТАМ ТЕЖ СТОЯТЬ!!!!!Бардак ось на що треба дивитися!!!!

Відео дня

Павел Ковтун Хіба не можна на тротуарі паркуватися? Пдр уважніше почитайте пункт 15.10. в)

Алёна Бокал Припаркуватися можна,щоб взяти клієнтів і поїхати далі,а не цілий день там стояти!

Павел Ковтун Це там так написано? Хмм, може щось поміняли в пдр.

Алёна Бокал З вашого юмору прям плакати можна!Коли 2мами іде з колясками і не можуть на тому тротуарі розминутися,бо там стоять машини,то це не смішно!В правилах написано НА КРАЮ ТРОТУАРА МОЖНА ПРИПАРКУВАТИСЯ !!!!А НЕ ВСЮ МАШИНУ ПОСТАВИТИ НА ТРОТУАР ЩЕЙ НА ЦІЛИЙ ДЕНЬ!
ПРАВИЛА то само собою ще совість треба мати!Там що є знак ПАРКОВКА?

Павел Ковтун Алёна Бокалвикликайте поліцію наступного разу, потрібно щось з цим робити

Алёна Бокал ОБОВ'ЯЗКОВО!

Ирина Васюкова Нащо ж так напиватись, ГЕРОЇ??? Впав посеред дороги, а повз проходять байдужі перехожі, я розумію, що п'яниця, але ж це людське життя, а якби назустріч їхав хтось на швидкості, що могло б статись? До чого ми котимось, краще ж з насмішкою і з -підтішка познімати на камеру! Жах!!! Люди схаменіться, звьозди ютуба!

Стара істина свідчить: достатньо людині придбати автомобіль і сісти за кермо, як у неї миттєво змінюється психологія. Деяким власникам автомобілів здається, що їм дозволено все. Яскраве свідчення — те, що вони витворяють на  вулиці Незалежності. У базарні дні тут маленький “армагеддон”. Проїжджа частина — неширока, паркуватися ніде, бо хто ж у міській раді буде думати про платну парковку та зручності для людей? Тому водії просто і нахабно туляться вздовж дороги, вилізають на тротуари, створюють небезпеку для інших машин. При цьому не зважають на автобуси, пожежні машини, карети швидкої допомоги. Тобто спецтранспорт їм по “барабану”, буде потрібно —  вони й танки заблокують.

Хоч автобусників ми нерідко критикуємо, але в цій ситуації вони діють як справжні віртуози, бо проявляють дива майстерності, аби розминутися. Особливо показова у цьому автобусна зупинка біля магазину “Візит”. Його власник, коли добудував  магазин,  залишив для людей лише вузьку смугу тротуару. У “часи пік” і тим, що чекають на автобус, і перехожим просто немає місця. Хоч у чергу записуйся. Допомагає цьому безладу й  “Обжорка”, яка приймає товари з центрального входу. Завантажені фури перегороджують тротуар, створюють незручності, а там вже припаркувалися “знавці” ПДР. Тож  люди змушені буквально  вискакувати на проїжджу частину. До речі, зважаючи,  що поблизу два ринки і людей “тьма”,  у четвер та вихідні дні тут справжнє пекло.

Транспортний інцидент за подібних умов трапився в іншому місці Козятина. 23 лютого, приблизно о 15.30 на вулиці В. Винниченка в районі Нової пошти, по обох сторонах дороги стояло більше десятка машин. Тому посередині проїжджої частини, що була надто завузькою, не змогли розминутися дві автівки. Після того, як “Жигулі” добряче здали назад, аж до перетину з вулицею Січових Стрільців, дав можливість проїхати іномарці, і тим самим звільнив проїзд на Винниченка собі. Водії переговорили та й роз’їхалися. Але подібні випадки не поодинокі, допоки стихійне паркування на наших нешироких дорогах створюватиме незручності для водіїв і пішоходів.    

До повного “армагеддону” може й далеко, втім, нещастя можуть статися. Посадовці та чиновники не контролюють в місті жодного процесу. Ніхто не ставить певні вимоги до господарів магазинів, до водіїв. Штрафувати треба, а не, вибачте, соплі пускати на сесіях.

Василь Перчик

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Анонім

    А таки питання - що робить місцева поліція? А місцеві депутати не хочуть звернутись до поліції та заставити її виконувати свої обов"язки? А міський голова цього не помічає?
  • Viktor K.

    Пьяные это плохо, но это их проблемы. Если в крови попавшего под машину находят алкоголь, то практически всегда суд будет на стороне водителя, конечно, если водитель трезв.

    Есть и более глобальные проблемы в этом плане. Например по Героев Майдана, на против девятиэтажки "Виктора Цоя". Там вообще мрачно всё, со стороны девятиэтажки стоят знаки - парковка запрещена. Но наших быдловодителей это не смущает. 20 минут не мог разъехаться с автобусом из за них! Ну НЕТ ТАМ МЕСТА!!! Сдавал назад на бусе с прицепом аж до 2-й школы! Куда смотрит милиция, полиция, даи,.... или как там их нынче кличут? Вот вам, пожалуйста, берите и штафуйте десятки автобыдла в день! Почему этого не делаете?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up